Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce se poarta ?

Recommended Posts

Salutare tuturor !

Deschid acest subiect in speranta ca ma veti ajuta si pe mine . In luna septembrie vom veni acasa in Romania , dupa o absenta de 2 ani de zile . In acelasi timp vom avea si o nunta , nu prea mare dar cu persoane alese , asa ca , spuneti-mi va rog, ce se poarta , ce modele de rochii sau costumase ,ce imprimeuri sau ce materiale, pentru ca sunt intr-o dificultate ... eu fiind si un " pic " pretentioasa . Vreau sa fiu sic dar in ton cu moda . Am 1,64 si 65 kg,( cam multe , nu-i asa ? ) si ma mandresc cu putina burtica insa nu reusesc sa o dau jos , nici dupa ce am tinut dieta daneza, asta e ! Multumesc !

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu veni aici sa cumperi ca nu gasesti. Cumpara de acolo ca eu am cautat de am innebunit ceva elegant si de bun gust pentru nunta sorei mele. Toate sunt la fel,aceleasi modele peste tot.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

nu sta pe ganduri. ia-ti din italia, ca p-aici uniformele sunt nu numai uniforme, ci si urate si scumpe.

am stricat 2 perechi de pantofi cautand o rochie de nunta care sa nu fie [xx(], si cand am gasit am dat o [si-eu] (n-am gasit caruta) de bani

c

quote:Originally posted by JARMO

... si banuiesc ca sunt numai numerele 90-60-90 , sau nici chiar asa ? Oricum , merci pentru sugestii !!!

id="quote">id="quote">Nu, nu au nici o forma [:D] Eu intr-un final mi-am cumparat de la Yoko o rochita in bretele , foarte finuta ( firma asta face lucruri dragute si de bun gust, dar e singura firma ) pe corp , bine lucrata cu vreo 3 randuri de material, cu dantela pe deasupra, poate le-ati vazut la Unirea. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 )[foto] Album Albert

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...