Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Topic masculin (supertehnic, in 6 viteze)

Recommended Posts

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

booooooooooooon ...

pareri nu prea putem sa avem pen' ca suntem sub papuc [mariaj], sugestii - nu ne permitem sa adresam pentru ca suntem minoritari, deci sugestiile noastre ar fi urgent spulberate de majoritate [neand], iar despre critici ... nu mai zic nimic ... atat ar mai lipsi ... s'ar duce si ultima bucatica de mancare calda servita o data pe saptamana.

Dar tre' sa recunosc, totusi, ca a mea nevasta e de'a dreptul indragostita de forum'ul asta. Noroc ca avem 2 pc'uri, si macar am liniste la al meu. [zz]

Asta ca mesaj de spart gheata. Restul comentariilor, cand mai prind curaj si altii. Hai ca sun acasa acum, sa vad daca se mai face ciorba aia. V'am pupat.

Distribuie pe alte site-uri

hi im elena husband my wife urged me to write for u about your forum .Therefore,your forum is full with knowledge and sharing ideas and thoughts;and highlights on the critic issues that most of us are encountering ,social and health problems for our children .If my wife likes you, i like you to.

thanks and take care crazy husband imad

Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Buna sa va fie inima si de la sotz de copiloi

Pai ma trimisese al meu copiloi la o [berica]cu baietzii DC. Din solidaritate[grup]...m’am prezentat cu drag , dar vad ca’i cam gol pe la mese...Pai tocmai acu ne’a palit lipsa de inspiratzie?[batcap]

De cate ori ma chinuia un [}:)]sa ma bag intr’o discutzie p’aici, primeam aviz negativ [mariaj]pe motiv ca e treaba de fete[hippi], acu, cand tocmai fetele ne poftesc[flo], noi[hopsieu]nu stim ce sa spunem.[bang]Pai cred si eu, ce, noi vorbim asa la comanda, la date si ore fixe?[alcool]....

Dar, daca tot s’a decis „parlamentu”[dc]sa dea si o „lege a minoritatzilor”, iata ce propuneri as avea eu:

1.Daca tot ii vretzi si pe barbatzi intzelegatori si vretzi sa iubeasca forumul pe cat voi il iubitzi, va trebui sa acceptatzi ca, drepturi in plus pt ei inseamna drepturi in minus pt doamne.[flo] Bunaoara, o prima masura ar fi: daca un membru depaseste o anumita durata online, va trebui sa fie avertizat cu amabilitate, pe privat, ca a intrecut masura si, daca nu se retrage, se va trece imediat la blocarea lui[:D]

2. Functzie de tzara de domiciliu si functzie de fusul orar, doamnele vor trebui sa intzeleaga ca, peste o anumita ora de la care incep alte activitatzi[cina2],[xinpat], accesul pe forum NU mai este permis. Tot asa, functzie de tzara, regiune si buletinul meteo, accesul pe forum va fi restrictzionat pe toata durata weekendului, acolo unde este soare si cald, sau exista alte motive pt iesiri in natura[hagi]

3. La inscrierea ca membru, doamnele vor fi obligate sa specifice CLAR cate calculatoare detzine familia, iar in cazul in care exista un singur calculator in casa, la fiecare doua ore online, accesul va fi blocat pt minimum inca doua ore[:D]

4. Pt o mai buna participare a barbatzilor la activitatzile forumului, nu va fi suficienta alocarea unei zile si a unui topic special, intrucat, cum se stie, reactzia barbatzilor este mai inceata[batcap][alcool]...Este nevoie de „drepturi politice”. Asadar, la fiecare topic, functzie de subiectul abordat[:D], va fi necesara stabilirea unei „cote minime de opininie masculina”,[neand] altminteri topicul va fi inchis...din lipsa de cvorum[dual]

Exceptzie fac doar zona zoster [box]si femina intim[baie], unde barbatzii nu pot revendica nici un drept[b)]

Daca mai imi amintesc vreo cerintza...revin[;)]

Am o presimtzire[flo]

Am vrut sa’i provoc pe barbatzi si mi’e teama ca am provocat tocmai doamnele[bruta]

Astept propuneri de pedepse[poc][sm][zid]

Barbat de Copiloi, shtiam io de ce nu-mi las sortzu sa scrie p-acilea, tare ma tem c-ar fi cerut exact ce ceri tu [:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

• Administrators

sot de copiloi - foarte la obiect propunerile tale. O sa le luam in dezbatere in plen. apreciez foarte mult contributia ta!

se vede domle... cind vin barbatii, se incing si creierele.

[cheers]

te mai asteptam la noi,

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

quote:Originally posted by copiloi

Bunaoara, o prima masura ar fi: daca un membru depaseste o anumita durata online, va trebui sa fie avertizat cu amabilitate, pe privat, ca a intrecut masura si, daca nu se retrage, se va trece imediat la blocarea lui[:D]

id="quote">id="quote">ma, ce-ai cu Elise, a?[:-)))][:-)))][:-)))]fetele de pe DCid="size1"> sexy babuscaid="size1">Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...