Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sterilet

Recommended Posts

Am o intrebare:

Care sunt riscurile?

Adica... am renuntat la pastile acum cateva luni, nu vreau sa mai iau pastile... si nu prea am incredere in metoda "calendarului"... Am auzit ca se poate monta sterilet chiar daca nu ai nascut inca.

Si, totusi, care sunt riscurile? Ma gandesc sa merg sa discut cu un ddoctor ginecolog, dar pana acolo as dori sa am cateva informatii. Ma puteti ajuta?

Mercic frumos. [pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cel mai bine este sa discuti acest lucru cu un ginecolog, in urma unui consult de specialitate pt ca fiecare organism e diferit.

Eu am folosit un sterilet timp de 10 ani (ar fi trebuit sa-l scot dupa 5) inainte sa nasc, dar asta e din ciclul "fetelor nu faceti ca mine", cand l-am vrut pe bb n-a mai vrut el vreo 2 ani sa vina si ma cam panicasem si-mi faceam un milion de procese de constiinta.

Si apropos exista si alte metode contraceptive mai blandutze (diafragma, foite, prezervativ etc)

Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis

Nu cred ca e foarte indicat sa folosesti sterilet daca inca nu ai nascut. Exista vb aia o groaza de alte metode contraceptive f bune. Oricum cere si sfatul ginecologului si cred ca te va lamuri cel mai bine[pup]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [bb] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

[foto]pozici la 5 luni

asa s-a nascut Miruna

varsta Miruna

filmuletze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...