Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetita mea de 20 de luni arunca tto pe jos, mancare, jucarii, haine... Daca ii dai mancare cand s-a sturat incepe sa-ti dea peste mana, nu stiu ce sa ma mai fac... vrea sa atraga atentia, mai are o surioara de 3 luni... dar asa facea si inainte de a veni asta mica... cine a mai avut astfel de probleme ? Deja incepe sa fie obositoare cu comportamentu lasta. Am incercat cu calm, cu pusul la colt, cu datul peste mnauta, nimic nu pare sa ajute. Poate nu am aplicat o metoda suficient de mult timp.

Merci de ajutor:)

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 19 feb.2006

http://community.webshots.com/user/timea2004

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si fetita mea dupa ce a terminat laptele i-si arunca sticla pe jos(nu-i mai trebuie).Daca nu-i mai place ceva tot asa.La mancat se aseamana cu fetita ta numai ca imi impinge mana si zice :nu nu nu .

Jucarii sunt peste tot in salon, in bucatarie toata ziua le aunca ,doar pur si simplu,fara sa se joace cu ele.

Ce am facut mai nou si am vazut ca functioneaza ,dar nu intotdeauna:daca arunca ceva o pun pe ea sa ridice obiectul respectiv de jos.Daca nu vrea, insist pana il ridica .Iar cand adunam jucariile si le punem la locul lor in cos ii zic sa ma ajute, si o face chiar cu placere.E incantata ca o ajuta pe mami.Cel putin mi s-a mai potolit un pic.

La mine a fost mai rau acum vreo saptamana mi-a aruncat linguri,furculite,polonice din sertar ,pe balcon, de la etajul 7.[:D]i-ti dai seama.Bine ca balconul e pe partae cu parcarea si nu a ranit pe nimeni.

Cred ca toti copii au tendinta de a arunca lucruri.

multa rabdare si succes!![flo]

Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Intram in club, totul se arunca, mai ales pe strada: banana, biberonul, palaria, ce pun si eu (cumparaturi) in cosul de la tricicleta, absolut tot! Mai face si misto de mine, am rugat-o frumos, am urlat, am ignorat-o, i-am dat peste mana, nimic nu functioneaza. Cere apa i-o dau, ia o gura, mi-o da frumos, o cere din nou, si o arunca cat colo, ma lungesc pe sub masini sa scot biberonul [bang]....

Iar cu mancarea cand nu vrea (si de cateva luni nu vrea mai nimic [alcool]) da in mine si cu mainile si cu picioarele, strecor lingurita printre obstacole miscatoare de-s buna de circ si la finalul mesei facem baie colectiva.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">[foto]

Buna Timea! Cu David (1 an si 10 luni) am avut aceeasi problema in jur de 10 luni, cam de cand a inceput sa mearga. Orice nu ii mai trebuia sau ce considera el inutil arunca su trantea cat era camera. Am reusit sa ii explic ca nu este voie, ii mai luam eu jucariile din mana cand vroia sa le arunce... pana m-am saturat si nu il mai bagam in seama cand le arunca. Le lasam pe jos fara sa ii spun ceva. Dupa vreo 1 saptamana, cred, a renuntat la chestia cu aruncatul. Acum isi aranjeaza si pantofii la usa cand venim din parc. Cred ca trebuie sa ai rabdare si poate daca incerci si tu metoda asta... reusesti sa dezobisnuiesti pe bebe tau sa mai arunce. Pupici pentru Mara si multa sanatate![pup]

Aseara am fost cu ea la dr, a cerut apa la un moment dat si cand a terminat de baut a aruncat cu capacul biberonului in dr.[help] Pentru ca tot scria atunci reteta l-am intrebat daca are vreun medicament pentru aruncatul asta [:D] si mi-a zis asa: "lasati-o in pace, studiaza gravitatia!"[cool]

Asa ca habar n-aveam noi ce copii destepti avem, pui de Newton nu alta!

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">[foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...