Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cosmeticele Chanel...

Recommended Posts

fac toti banii!

Am fost de una zi la un beauty shop sa-mi iau un ruj si tipa de acolo , foarte draguta, mi-a zis daca vreau sa vin a doua zi sa vine cineva de la Chanel si face diagnostic si tratament moca.

Va dati seama ca m-am dus si...am ramas super incantata!

Mi-a facut tipa diagnosticul fetei si apoi mi-a tras un tratament betooon, iar la sfarsit m-a si machiat profesional.

Fetelor , nu ma laud, ca nu-mi sta firea dar a fost supeeeeeeeeeeer!

M-a convins sa-mi iau o masca de fata pe baza de argila pe care sa o folosesc dupa ce fac gomaj (de doua ori pe saptamana). Masca curata in profunzime si absoarbe grasimea.

Bucuria mare dupa tratamentul cu masca asta, nu-mi mai luceste tenul nici la 5 ore dupa ce dau cu fond de ten. E super!!!

Secretul unei fete luminoase este un ser (Age Delay Serum ii zice) care se aplica sub fondul de ten , iar rezultatele sunt uimitoare.

Serul asta urmeaza sa-l cumpar, acum folosesc numai mostra pe care mi-a dat-o tipa.

Nu vreau sa fac reclama acestor produse, dar eu sunt de-a dreptul incantata.

Pupik la toate!

Sa auzim de bine ;)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

daca e vorba de cosmetice, hop si io [biz]

eu stiam ca Chanel are ffff chimicale, ca nu prea ar fi ok.

eu am doar un ruj si un fard de pleoape, rujul imi place.

Anelize, tu folosesti Chanel?

te stiam cu E. Lauder.

Eu am vazut pe pielea mea ca lotiunile, cremele si fondurile de ten de la Chanel sunt mediocre - dar poate s-a schimbat ceva intre timp. De la Chanel am ochelari de soare si o poseta - astea sunt super. Si am avut o pereche de ciorapi cu C-uri - ce pacat ca s-au rupt. Hai ca m-am bagat destul in seama..

giula io te cred[:D] dar nu te omoara preturile alea, ca la cum consum eu crema as da faliment...eu n-am cumparat niciodata ca mi s-a parut prohibitiv pretul, de la lancome, da de acolo mai iau...dar astea nici nu intreb[ups] ca mi-ar fi frica ca ma sperii cand imi zice tanti aia pretul[:D].

Lena si t-rex Freya

lena, stai ca nu mi-am luat decat putine ca intradevar preturile m-au dat pe spate!

demachiantul si cremele de fata le folosesc tot pe alea de la Roc; da' am ramas si io surprinsa de efectul mastii alea contra grasimii dupa fata ce efect rapid si vizibil a avut!

hai va pupic, ma duc la shmotru...

Sa auzim de bine ;)

acum sase-sapte ani imi ajungea cea mai ieftina crema nivea cumparata din orice magazin de cartier.

am schimbat orasul, ca e din cauza aerului, din cauza apei (asta e sigur, ca e f. dura), am probat toate cremele si cosmeticele posibile si imposibile, si cele pe cele autohtone (Gerovital Ana Aslan) si straineze ( L'Oreal, Garnier, Lancome, Max Factor, E. Lauder, la capitolul cosmetice nu le mai tin minte pe toate ca am un adevarat laborator ). Toate au avut acelasi rezultat: foarte bune vreo cateva luni, dupa care trebuia sa le schimb. acum am ajuns la produsele care se vand mai ales in farmacii, de la firme cum sunt: Eucerin, Vichy, etc.

adica la creme anti-alergice, fara coloranti, fara parfum, fara "chimicale" (?!)

deocamdata e ok, dar nu stiu pt. cat timp.

machiaj, mai rar, ca nu am nevoie, mai ales vara.

masti-naturale si facute acasa, cu albus, cu tarate, ulei de masline, castraveti, portocale, etc.

greetings!

quote:Originally posted by clyo

daca e vorba de cosmetice, hop si io [biz]eu stiam ca Chanel are ffff chimicale, ca nu prea ar fi ok.eu am doar un ruj si un fard de pleoape, rujul imi place.Anelize, tu folosesti Chanel?te stiam cu E. Lauder.

id="quote">id="quote">Sunt indragostitia de conturul de ochi,mai am un blush care imi place......una,alta,asa....printre degete.Stiai tu ca sunt FAN Estee.

quote:Originally posted by lena

giula io te cred[:D] dar nu te omoara preturile alea, ca la cum consum eu crema as da faliment...eu n-am cumparat niciodata ca mi s-a parut prohibitiv pretul, de la lancome, da de acolo mai iau...dar astea nici nu intreb[ups] ca mi-ar fi frica ca ma sperii cand imi zice tanti aia pretul[:D].Lena si t-rex Freya

id="quote">id="quote">Lena : sa-ti spun un mare secret aici pe forum. Intre o crema din farmacie si una Channel/Lancome e oarece diferenta de pret, dar asta se estompeaza in timp caci produsele de marca sunt altfel facute si consumi mai putin. Parol !(si eu foloseam Nivea cind eram studenta si imi era destul , acum cind sunt in etate, imi trebuie numai chestii bune si foarte bune).Mik.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...