lavinai Publicat Iunie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 2, 2006 am citi pe aici la un subiect ca , dupa ce termini facultatea poti intra in somaj???? e adevarat?? cat timp? multumesc anticipat de raspuns!! "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cool Postat Iunie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2006 ***poti intra in somaj daca in termen de 60 de zile de la absolvire NU reusesti sa te angajezi. ***dreptul la somaj se deschide incepand cu data expirarii termenului de 60 zile. ***indemnizatia se acorda timp de 6 luni in suma fixa, adica 50% din sal min/ec (Lg 76/2002 - Legea somajului) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Iunie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2006 multumesc frumos de raspuns! "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annasibebica Postat Iunie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2006 cererea pt somaj trebuie depusa imediat ce ai terminat cu licenta, chiar in ziua urmatoare examenului. trebuie sa astepti 60 zile in care sa demonstrezi ca nu ai gasit serviciu si apoi ti se acorda indemnizatia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_floruta Postat Iunie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2006 Lavinai trebuie sa mergi la Fortele de munca si sa te inregistrezi la ei, in termen de 60 de zile de la terminarea facultatii...ca sa te aiba in evidenta.Dupa acele 60 de zile, daca nu ti-ai gasit de lucru, mergi si faci cerere de somaj, tot la fortele de munca. Asta e. m.floruta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Iunie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2006 multumesc frumos. eu am de gand sa imi caut de lucru, dar niciodata nu se stie si e bine sa fii informat! "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mess0804 Postat Iunie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2006 Eu am mers dupa ce s-au terminat cele 60 de zile.... si nu am luat somaj!! (dupa ce o prietena cu un an inainte a mers inainte de 60 de zile si i-au spus sa vina dupa 60 de zile) Trebuie sa te duci sa te aiba in evidenta imediat ce termini si dupa 60 de zile daca n-ai gasit iti dau somaj... Sau asta era legea anul trecut (Dupa cum am spus se pare ca o schimba de la an la an, astfel niste oameni neinformati vor pierde si putinul acela) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.