Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ca posesoare de huzband rac,confirm cele spuse mai sus si care pentru mine nu-s neaparat pozitive[:D]."sa li se reaminteasca tot timpul ca sunt iubiti si apreciati"-io-s genu' care tac si fac;intrebarea "ma mai iubesti?" ma zgarie pe timpan."Sunt apropiati de mame" da' eu nu prea-s de soacra,ceea ce creeaza diverse situatii comice[:o)].In plus as mai zice ca sunt gelosi si io din nou nu-s genu' care sa le fac viata usoara[:D] si foarte protectori cu tendinte de dadaceala ("ai grija cum conduci,...lasa si tu sub 70" sunt replici pe care le-aud la fiecare iesire din casa singura sau insotita,de 6 ani incoa';asta-n conditiile-n care io n-am provocat nij' o zgarietura cu sacosa asupra otomobilului personal si el se busi de 2 ori nasol,odata soldat cu tractarea masinii la cimitir si picior in ghips!ma sacaie sa nu mai fumez ca-mi face rau,asta-n conditiile-n care cand m-a "luat" nu-l deranjau cele 2 pachete sudate pe zi,acu' fumez maxim un pachet pe luna cu pauze de luni sau ani si-s majora si vaccinata!cafeaua face rau,chit ca-i numai una mica pe zi uneori numai cu juma' de cofeina-insa 3 redbulluri pe zi ale lui is perfect ok)id="size1">

In rest,despre raci numai de bine![bis]id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina , vevika & "scaly monstel"[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

sotul meu e racusor si pot sa spun ca e asa cum mi l-am dorit eu ....asa cum s-a scris si mai sus sunt familisti convinsi foarte iubareti si protectori de cand am aflat de bb nu ma mai lasa sa fac nik in casa face el tot(asta-mi convine[:D]),gelos intr-adevar dar la asta nu-i merge cu mine[;)] si in rest de nota10!!! iubesc barbatii racusori!!!cel putin pe al meu[:D][:D][:D]

Nushulica [gravi] 5+ si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]

Minunati:) Viitorul meu sot e rac. Un iubaretz si un sensibil. Veve recunosc tot ce ai zis mai sus cu otomobilul. Dar pe mine inca nu ma deranjeaza. Ma amuza grija excesiva care o are fata de telefonul lui mobil, masina si alte chestii electronice. In privinta tigarilor, m-am lasat[hop]

Nusha congratulari pt bebe.[copil] Pupam pe nusha si bebe:)

Traiasca racii:) Eu am impresia ca eu o sa fiu o fericita:)

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

si sotul meu e tot rac-o zodie dificila.sigur este vorba si de amprenta personala...

si pe mine ma omoara uneori chestia cu "trebuie sa stie mereu ca sunt iubiti si au nevoie de tandrete".si nu ca nu i-as arata sotului meu,ca si eu simt la fel si ma gandesc ca daca nu dau nu primesc,dar il apuca ca nu il iubesc fix cand am vreo problema si sunt stresata si am nevoie sa ma gandesc la problema respectiva.

in rest este adevarat ca sunt protectori(ceea ce nu ma deranjeaza,doar ma amuza atunci cand este excesiv).iubesc copii-al meu cel putin este dadaca lui si il ingrijeste tare bine,uneori are mai multa rabdare ca mine!

in concluzie nu stiu daca sunt buni barbatii raci sau al meu in mod special [:D] dar eu il iubesc foarte tare!

Pozici cu noi

"Cronometrul" lunilor

Eu am avut un prieten rac si mi-a iesit pe urechi. Ramasese legat de poala mama-sii, era de o gelozie destul de mare, se credea poet si avea maniere de dictator.

Am un pui rac, dar inca nu e barbat.

PS : eu sunt un rac, poate de'aia nu reuseam sa comunic destul de bine.

Mik.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...