Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Medic generalist bun

Recommended Posts

Fete si baieti, am o intrebare pentru voi: as avea nevoie de o consultatie medicala generala, ca nu stiu ce am si de unde sa incep.

De fapt stiu ca e vorba de psihosomatizari, dar nu e suficient, imi trebuie un doctor care sa ma consulte si sa imi dea ceva tratament; cauzele le tratez, dar trebuie sa tratez si efectele, ca nu e-a buna!

Intrebarea mea este daca stiti un medic generalist bun, mai ales ca e vorba mai degraba de probleme cu cauze mai profunde. Un medic pe care sa-l pot gasi la un cabinet pt consultatie, ma rog, uzantele.

Eu nu am medic de familie, pentru ca am o situatie profesionala mai aparte si oricum, cea pe care am avut-o nu stia decat sa dea trimiteri la cerere, practic trebuia sa spun eu ce am, ca sa ma trimita la analize, sau mai stiu eu ce.

VA rog mult, daca ma puteti ajuta, va sunt recunoscatoare.

[pup]

Pisica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca nu ai medic de familie, atunci nu te poti adesa unui spital.Asa ca te poti programa la o consultatie la un medic de medicina interna la un cabinet sau un centru privat.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...