Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tort a la narancea!!

Idora

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=MIEC3IfK9AU&search=tortului

http://www.youtube.com/watch?v=4I1zB6QRoiY&search=tortului

SUPER[olala]Nu ma pot abtine sa nu-l fac, mai ales ca reteta-i data mura-n gura si pare usor de facut si buuun[pofta]

Mare bucatar narancea[:D]

------------------------------------------------------------------------------

Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell)

poze

Liseberg-Göteborg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[cool]Haha..mie mi-a placut aia cu taiatul ananasului, foarte instructiv chiar nu stiam cum sa scap de moatele alea din coaja racaie pe gat cam naspa:))

Eu insa nu ii tai mijlocul ananasului partea aia care e mai atoasa, am citit ca este cea mai sanatoasa parte a lui, contine bromelaina o enzima buna la digestie si un bun antiimflamator:))

Oana_B

[foto]

Arboria, de ce s-a suparat narancea, ca io nu stiu[alcool]Poate ma-njura ca i-am pus retetele aici[:D]

Oana, si mie mi-a placut cum a taiat ananasul[cool]dar n-as avea rabdare sa stau atata timp ca sa-l tai asa.

------------------------------------------------------------------------------

Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell)

poze

Liseberg-Göteborg

vad ca are mana formata, nici io nu am asa indemandare la intins, amestecat, asa ca eu stau la coada, poate pune de o masa festiva si vinde bilete ca ma-nscriu si io [biz] ca pare bun-bun tortul ala.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."id="size1">

Fetelor, cel din imagini e "faimosul" Narancea [:D]?

M-am uitat odata la profilul lui si parca scria "food..." si nu mai stiu ce. Asa ca nu-i de mirare ca-i merge mana.

Oricum, tortul e super! O sa-l fac si eu dar o sa-i pun alta crema, aia mi se parea ca e cam grasa cu 750 g margarina [hot]...plus 500 g zahar= bomba calorica.id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange">

da narancea e bucatar?????????????

[alcool] de meserie?[:D]

(fain)

bravo naranceo, da ce vesta faina ai, nu ma pot abtine sa nu remarc [:D][ttv][pk][pk][pk]

mi se par cam multe grasimi si dulceturi in tort da e facut fain, trebuie sa recunosc! FELICITARI!

Nici o replica de la Nara inca? Se poate asa ceva???id="green">[hop]

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4"> [indecis]& minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

quote:Originally posted by mira_m

Nici o replica de la Nara inca? Se poate asa ceva???id="green">[hop]

id="quote">id="quote">Din cate stiu i-a fost inchis contul...asa ca vorbim in absenta persoanei [hot].id="purple">
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...