Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Tort a la narancea!!

Idora

Recommended Posts

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vreau sa vad si eu tortu' lu' Narancea,da' nu pot! [:(]

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by mariussimiuc

Vreau sa vad si eu tortu' lu' Narancea,da' nu pot! [:(]Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

id="quote">id="quote">nu ai pierdut nimic, adica na, narancea e super , as aprecia sa aibe barbat-meu ocupatii de astea(are el altele) dar eu personal as refuza o felie , eh, acum eu nici nu ma prea omor dupa dulciuri, dar e cam plin de grasimi si dulceturi, eu nu as putea manca asa ceva(desi ceafa de porc la gratar manac 1 kg odata daca ma pun pe treaba).[:D]

Nu vreau sa fiu avocatul nimanui, dar nu cred ca e cazul sa veniti aici si sa "refuzati ceva", ce nici nu v-a fost oferit [alcool].

Intai de toate, nu Narancea v-a tras de maneca sa va arate reteta....Iar faptul ca el a plecat de pe DC, nu de buna voie, ci "ajutat", nu cred ca va da dreptul sa va manifestati greturile pe aici!

Cu siguranta, au mai fost retete pe DC, care nu au fost pe gustul vostru, dar atunci ati tacut! Si foarte bine ati facut! Nu vad de ce tortul lui Narancea ar face exceptie!!!

Asa ceva [alcool].......

Alina

hai copiloi nu te supara, doar am recunoscut ca narancea e super simpatic si ca eu nu ma omor dupa asemenea dulciuri, altii da, ce rost are sa te superi?

[:D]

eu personal nu am nimic cu narancea, dar chiar nimik, nimik, imi place vesta lui [:D]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...