Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spor pt. radiatii calculator

Marilen

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Marilen

Am auzit ca exista posibilitatea de a primi10% spor de radiatii pentru cei care lucreaza la calculator( OG3/2006 parca...).Sunt functionar public si as dori sa stiu ce demersuri tb. facute in acest sens.

id="quote">id="quote">se primeste spor calculator, trebuiesc contactati cei de la medicina mucii pt detalii
Distribuie pe alte site-uri

Este vorba de O.G. 2/2006 si se acorda conform art. 16

ART. 16

(1) Spor pentru condiþii vãtãmãtoare, de pânã la 10% din salariul de bazã, se acordã funcþionarilor publici care desfãºoarã activitate în autoritãþile ºi instituþiile publice în care funcþioneazã instalaþii care genereazã câmpuri electromagnetice de radiofrecvenþã produse de emiþãtori pentru comunicaþii, instalaþii de microunde, instalaþii de curenþi de înaltã frecvenþã, staþii de bruiaj.

Acum daca tu crezi ca aveti radiatii din cauza calculatoarelor in institutie demersurile se fac la directia de sanatate publica respectiv itm de care apartineti pentru a va masura radiatiile.Exista limite de radiatii care daca sunt depasite veti primi acel spor.

Eu am lucrat in securitatea muncii si nu exista radiatii de la calculatoare... pana si acele ecrane erau de fapt daunatoare... pentru ochi datorita reflexiei ...

De la calculator ti se poate face rau datorita concentrarii ochilor in nici un caz de la radiatii...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...