diciu Publicat Iunie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 4, 2006 Buna tuturor...as dori sa ma ajutati cu cateva informatii... am cazut si am facut fractura paleta humerala stanga cu deplasare...la cot... acest diagnostic mi-a fost pus la urgenta ..mi-au pus mana in gips...si urmeaza o operatie...stie cineva in ce consta operatia si cum decurge vindecarea si un medic ortoped bun?...sunt f speriata...si am dureri f mari[q] anda[bis] "daca dragoste nu e...nimic nu e" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiskas Postat Iunie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2006 Ma doare si pe mine cand ma gandesc la bratul tau![mariaj] Nu stiu exact in ce consta fractura paleta humerala, dar nu e de glumit! Operatia consta in fixarea cotului la locul lui prin punerea de tije. Nu stiu daca e bine ce zic, dar cam asta am gasit pe net. din ce am invatat pe la scoala e ca fracturile de la nivelul articulatiei cotului pot fi periculoase prin prezenta unor vase si nervi importanti la acel nivel! Ai multa grija! Sper sa gasesti un chirurg bun si sa respecti indicatiile lui pt ca vindecarea sa fie mai usoara si mai rapida! Tot ce pot sa zic e sa te pregatesti sufleteste pt operatie, caci nu exista operatie fara durere. Dar cu vointa si bunadispozitie o poti invinge![haibat] Gandeste pozitiv! Iti doresc multa sanatate! si multa grija pe viitor! [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.