blue_rain Publicat Iunie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 4, 2006 Ce parere aveti despre aceste mijloace de transport/ distractie etc? Pe mine ma tenteaza un scooter, dar imi face cu ochiu si o motocicleta sotul e hotarat - pentru el un ATV! Folosete careva scootere, moto, ATV? Ce parere aveti? sunteti multumiti? cum e pe sosesa? Peste vreo 2 saptamani, o sa ma inscriu la scoala de soferi pentru motociclete (nu stiu cum ii spune exact). Dar in ceea ce ii priveste pe copii, ati fi de acord sa le cumparati un scooter/moto/atv? Care vi se par mai sigure pentru ei? De la ce varsta i-ati lasa sa achizitioneze asa ceva? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Iunie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 4, 2006 noi avem motocicleta...sotul meu este motociclist inrait... picei ii place pe motor...normal ca plimbari de 10 m si nu pe sosea si cu viteza mica... frate.miu s.a imbolnavit si el...asa ca la 18 ani tata a fost nevoit sa.i faca cadou mototcicleta...nu masina... ...pe motor ai o senzatie deosebita...nu se poate descrie chestia asta... ...scuterul e o varianta saracuta a motocicletei...cine are un mototr nu se va urca niciodata pe scuter... ...atv.ul este pentru sport strict...nu prea merge in oras...merge sa faci cu el muntii patriei... ..dar un atv.ist nu e motociclist adevarat...ca si un scuterist de altfel... ...io personal ma bucur ca incep sa apara scutere, motoare si atv.uri pe strada...cu cat sunt mai multe poate se schimba disciplina in trafic fata de noi!...90% din accidentele in care e implicat un mototciclist sunt din vina automobilistilor care declara "nu l.am vazut!"... ...acu' sincer, dc iti iei cat.A mergi intai cu un scuter...apoi treci la motor...si la inceput la un motor mic... ...picei ii voi lua un scuter de la 16 ani...si la 18 cu siguranta motor...mai ales dc il mosteneste pe taica.su... Anca si Alexandra (10 nov.2003) poze: http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana FOARTE IMPORTANT: http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.