Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!Al meu copilas are 1an si 1/2 si ii mai dau in mana morcov sa-l roada,ardei,nu vad nici un impediment.Si de ce nu castraveti,daca lor le cade bine,si Robert sta langa mine pana ii cyrat si nu pleaca pana nu-i dau si lui,dar nu am avut probleme cu el>oricum ei le lasa din manuta daca nu le trebuie.Eu i-am dat si o farfurie de capsuni si l-am lasat sa vad ce face,a mancat cateva si dupa aceea a abandonat farfuria sau incepe si le strange in manuta.Dupa parere mea incearca cu ce crezi tu si lasa copilu ca oricum nu mananca mai mult decat ii trebuie,si daca nu-i place arunca din manuta!!!

Sanatate si sa cresteti mari!!!![pup][si-eu]

Distribuie pe alte site-uri

Puiul meu (la 1 an si 3 luni) e un "devorator" de rosii si ceapa verde. I-am dat si castraveti, morcovi, ridichi, salata verde.

Loriid="red"> ºi un îngeraº:George-Octavianid="green"> [copil]( 14.februarie.2005 )

"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lamaid="blue">

• 2 weeks later...

ce fericite sunteti ca va papa copilasii legume crude...fii-mea nici nu se atinge de ele :( ,si are 2 ani si 2 luni ,si nu stiu cum sa o fac sa o conving..ziele trecute am reusit sa o fac sa ia un castravecior in mana ,dar imediat l-a aruncat scarbita pe jos si se sterge pe maini ca si cum ai fi zis ca pusese mana pe k...[bang]..si noi suntem mari consumatori de rosii,ardei,castraveti,dar ce ma fac cu ea?

impartasiti-mi si mie vreu secret...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...