Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce asteptati de la locul de munca?

Recommended Posts

De catva timp, tot incerc sa imi gasesc un nou loc de munca, pentru ca deja muncesc de peste 4 ani in acelasi loc si mi se pare ca ma plafonez, ca nu prea mai invat nimic nou; in plus, nici nu se arata perspective sa pot avansa ierarhic.

Acum o luna de zile am avut sansa sa fiu chemata la interviu pentru un post in cadrul unui nou hipermagazin care se va deschide la noi in oras...era un post de conducere, erau responsabilitati si provocari pe care mi-ar fi placut sa mi le asum, insa salariul era mai mic decat cel pe care il am in prezent. Fara sa stau pe ganduri am refuzat jobul respectiv, pentru ca m-am gandit ca nu pot accepta sa muncesc mai mult (as fi lucrat si sambata si duminica) pentru bani mai putini.

In prezent insa ma incearca regrete si ma gandesc ca poate trebuia sa accept, ca banii nu sunt totul, ca in viata conteaza si provocarile, si ca pe termen mediu sau lung as fi avut mai mult de castigat decat ramanand la locul de munca actual.

Voi ce parere aveti? Ce apreciati cel mai mult la un loc de munca: banii castigati, chiar daca ajungeti sa faceti o munca de rutina, sau va intereseaza mai mult sa faceti ceea ce va place, chiar daca sunteti platiti mai putin?

Ilinca

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

fara sa citesc ce ai scris tu mi-am raspuns: sa invat lucruri noi si sa vin cu placere. Daca nu se poate macar sa invat lucruri noi, chiar daca nu sunt pe informatica de ex, e buna si contabilitatea.

Dupa ce am citit mesajul tau tin sa adaug: mnu as pleca niciodata pe un salariu mai mic(chestie de orgoliu in primul rand si apoi am rate de platit) sau pe post de studii medii de pe studii superioare chiar si pentru mai multi bani. Partea cu programul de lucru dupa bine intra tot la salariu mai mic, eu as pleca la mai bine.

6 ani si ...

eu de obicei evaluez noul job ca un tot. nu vad banii ca prim avantaj si nu iau decizia numai in functie de ei (desi sunt un criteriu important). si da, mie mi s-a intamplat la un moment dat sa plec pe salariu mai mic, numai pentru ca aveam post de conducere si posibiliati de avansare. ceea ce s-a si intamplat in scurt timp. am riscat, dar am avut noroc.

ce mi se pare mie important este sa nu "nu iei teapa" pe termen mediu si lung si sa iti permiti sa faci sacrificii.

sunt de acord cu addinel, si eu iau in calcul toate aspectele unui nou job, inainte de a lua o decizie; important este salariul (chiar daca la inceput, pentru perioada de proba ar fi mai mic decat actualul), sansele de promovare, programul, distanta fata de casa si, nu in ultumul rand, atmosfera din timpul interviului si prima impresie despre persoanele care ma intervieveaza. O singura data nu mi-am urmat instinctul si n-am stat acolo mai mult de 3 saptamani. Greu nu este sa-ti schimbi jobul, ci sa gasesti acel loc unde sa spui, dupa o zi cumplita, "I love this job!!!" Am noroc ca actualul loc de munca reprezinta o adevarata provocare, mereu sunt pusa in fata unor situatii noi, n-am timp sa ma plictisesc, insa nu pot spune ca nu urmaresc ce se cere pe piata si nu trimit CV-uri acolo unde mi se pare ca se merita... niciodata nu stii de unde sare iepurele mai destept[:D] si cu punguta mai plina!...

Bafta multa!

Ionela [9cer] si Alex[copil] (DN 21.09.2004)

Cu drag, MAMA

La noi in Romania in general toate job-urile cu perspectiva sunt platite mai prost la inceput, dar apoi cu timpul se maresc!

Mie nu imi place atitudinea sefului, dar colectivul e de nota 10!

Daca nu as avea nunta in toamna si nu as face din bani nostri imediat as pleca!

Si eu simt ca ma plafonez, desi am un serviciu care ma solicita in permanenta!

'Ubita si 'Ubitu'

Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...