Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fructele congelate


Recommended Posts

buna!

 

am in congelator o punga cu fructe de padure (zmeura, afine, capsunele mici) si ma intrebam cum sa fac cu ele? le dezghet sau nu inainte de a le pune pe o prajitura cu fructe.

Azi am facut prajitura cu fructe dar cu cirese si mere crude deasupra, pt ca n-am stiut cum sa procedez cu fructele congelate.

merci frumos

Lia

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am cumparat zmeura congelata si am incercat sa fac un pandispan cu zmeura. L-eam lasat sa se dezghete si dupa ce s-au dezghetat le-am pus in tava, insa, ciudat, s-au lasat pe fundul tavii, cred eu ptr ca aveau prea multa apa, desi se scursese o gramada cat au stat la dezghetat. Cum sa fac sa nu se mai lase pe fundul tavii?

Poate ca nu trebuie adaugate in aluat la inceput?

 

 

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

 

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu le dezghet. Le spal, dau jos gheata si le dau prin faina inainte de a le pune pe prajitura si... la cuptor cu ele.

Apropo de fructe de padure, vezi ca are Natalia o reteta, Crancin-Macin se cheama, o nebunie!

 

Poze

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Stefana

Eu nu le dezghet. Le spal, dau jos gheata si le dau prin faina inainte de a le pune pe prajitura si... la cuptor cu ele.Apropo de fructe de padure, vezi ca are Natalia o reteta, Crancin-Macin se cheama, o nebunie!PozeIt's nice to be important, but it's more important to be nice


id="quote">id="quote">Acum intru sa o caut. deja mi-ai facut pofta numai gandindu-ma![pofta]Nana Motocid="Comic Sans MS"> Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa] "Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Balbina

Nana, vezi aici, un pic mai jos, sau dai o cautare in pagina dupa "crancin". Uite si poza, sper sa te convinga. [:)]------------------Numai bine,Natalia

[papica]
id="right">
id="quote">id="quote">Deci am gasit. Doamne fereste in ce hal poate sa arate.[pofta][pofta] E clar ca voi comite si eu una si asta cat mai curand.Multumesc mult de sfat, Stefanaid="red">, iar tie Balbinaid="red"> pentru ca imparti cu noi aceste minunatii de retete![flo]Nana Motocid="Comic Sans MS"> Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa] "Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by disperata

balbina: prajitura ta arata exceptional, insa am o nelamurire; de ce blatul este alb daca are in compozitie ciocolata? ciocolata este alba?s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]


id="quote">id="quote">Disperata, blatul nu e alb, poate asa se vede la monitorul tau, e un fel de maroniu deschis. Am folosit ciocolata cu lapte care e mai deschisa la culoare decit cea amaruie, plus ca fulgii expandati sint de culoare alb-galbuie. De aceea a iesit asa.------------------Numai bine,Natalia
[papica]
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by NanaMotoc

Eu am cumparat zmeura congelata si am incercat sa fac un pandispan cu zmeura. L-eam lasat sa se dezghete si dupa ce s-au dezghetat le-am pus in tava, insa, ciudat, s-au lasat pe fundul tavii, cred eu ptr ca aveau prea multa apa, desi se scursese o gramada cat au stat la dezghetat. Cum sa fac sa nu se mai lase pe fundul tavii?Poate ca nu trebuie adaugate in aluat la inceput?


id="quote">id="quote">NanaMotoc,Intr-adeavr, incearca sa adaugi fructele la 5 minute dupa ce bagi pandispanul la cuptor, astfel incat el sa se fi inchegat un pic si nu se mai sufunda fructele in aluat.[pup]Deanny
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...