Balbina Postat Iunie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2006 quote:Originally posted by Deannyquote:Originally posted by NanaMotocEu am cumparat zmeura congelata si am incercat sa fac un pandispan cu zmeura. L-eam lasat sa se dezghete si dupa ce s-au dezghetat le-am pus in tava, insa, ciudat, s-au lasat pe fundul tavii, cred eu ptr ca aveau prea multa apa, desi se scursese o gramada cat au stat la dezghetat. Cum sa fac sa nu se mai lase pe fundul tavii?Poate ca nu trebuie adaugate in aluat la inceput?id="quote">id="quote">NanaMotoc,Intr-adeavr, incearca sa adaugi fructele la 5 minute dupa ce bagi pandispanul la cuptor, astfel incat el sa se fi inchegat un pic si nu se mai sufunda fructele in aluat.[pup]Deannyid="quote">id="quote">Si sa nu le decongelezi inainte, le pui asa congelate.------------------Numai bine,Nataliaid="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ardeiash Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 pai nu se lasa blatul dak umbli in primul sfert de ora la cuptor? eu asa atiam! s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Deanny Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 Disperata, si eu stiam la fel, dar uite ca nu se lasa[;)].Poate pentru ca eu pun si un varf de cutit de praf de copt in aluat, nu stiu ce sa zic... Deanny Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dianami Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 Eu nu deschid usa cuptorului in primele 15 minute. Fructele le dau intotdeauna prin faina inainte sa le pun in tava, fie proaspete, fie congelate. Si nu se mai lasa la fundul tavii.id="purple"> Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Happiness_4_us Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 quote:Originally posted by Balbinaquote:Originally posted by Deannyquote:Originally posted by NanaMotocEu am cumparat zmeura congelata si am incercat sa fac un pandispan cu zmeura. L-eam lasat sa se dezghete si dupa ce s-au dezghetat le-am pus in tava, insa, ciudat, s-au lasat pe fundul tavii, cred eu ptr ca aveau prea multa apa, desi se scursese o gramada cat au stat la dezghetat. Cum sa fac sa nu se mai lase pe fundul tavii?Poate ca nu trebuie adaugate in aluat la inceput?id="quote">id="quote">NanaMotoc,Intr-adeavr, incearca sa adaugi fructele la 5 minute dupa ce bagi pandispanul la cuptor, astfel incat el sa se fi inchegat un pic si nu se mai sufunda fructele in aluat.[pup]Deannyid="quote">id="quote">Si sa nu le decongelezi inainte, le pui asa congelate.------------------Numai bine,Nataliaid="right">id="quote">id="quote">Sarumana mult de sfaturi!Am sa fac asa si am sa tin cont si de ce au spus Deannyid="red"> si Dianaid="red">, mai ales ca am mai auzit de faza cu datul fructelor prin faina ca sa nu se lase. Voi incerca pe rand variantele. [flo]Nana Motocid="Comic Sans MS"> Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> "Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
viermisor Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 quote:Originally posted by Balbinaquote:Originally posted by Deannyquote:Originally posted by NanaMotocEu am cumparat zmeura congelata si am incercat sa fac un pandispan cu zmeura. L-eam lasat sa se dezghete si dupa ce s-au dezghetat le-am pus in tava, insa, ciudat, s-au lasat pe fundul tavii, cred eu ptr ca aveau prea multa apa, desi se scursese o gramada cat au stat la dezghetat. Cum sa fac sa nu se mai lase pe fundul tavii?Poate ca nu trebuie adaugate in aluat la inceput?id="quote">id="quote">NanaMotoc,Intr-adeavr, incearca sa adaugi fructele la 5 minute dupa ce bagi pandispanul la cuptor, astfel incat el sa se fi inchegat un pic si nu se mai sufunda fructele in aluat.[pup]Deannyid="quote">id="quote">Si sa nu le decongelezi inainte, le pui asa congelate.------------------Numai bine,Nataliaid="right">id="quote">id="quote">Natalia, te rog, lamureste-ma cum pui fructele ne-decongelate. Eu am o punga, un 'bulgare' de fructe, cum sa le pun gramada? Sau tu le congelezi in tavite? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Balbina Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 Viermisor, eu congelez mai intii fructele imprastiate pe un platou, apoi le adun in pungi, in acest mod nu se lipesc intre ele. Cele pe care le cumpar de la magazin tot nelipite intre ele sint. Bineinteles ca daca sint "bulgare", nu ai cum sa le pui gramada, trebuie sa le decongelezi, dar in timp ce se dezgheata, fructele lasa mult suc. ------------------ Numai bine, Natalia id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
viermisor Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 Daca tot mi-am bagat nasul, imi mai spui, pls, mununatia asta Crancin-Macin, se poate face cu capsuni? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Balbina Postat Iunie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2006 quote:Originally posted by viermisorDaca tot mi-am bagat nasul, imi mai spui, pls, mununatia asta Crancin-Macin, se poate face cu capsuni?id="quote">id="quote">Sigur, chiar e o idee buna sa faci cu fructe proaspete, isi pastreaza forma mult mai bine.------------------Numai bine,Nataliaid="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
viermisor Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Natalia[flo], multumesc mult. La capitolul mancare congelata sunt repetenta rau de tot. Am si deschis un subiect o data pe tema asta , poate mai invat si eu. Dar vad ca mai am. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.