Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

constipatia la bebelusi

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca bebelusul este alimentat doar la san nu este constipat. pur si simplu face mai rar. daca primeste si lapte praf trebuie sa fii atenta sa fie corect dozat (nu mai concentrat decat scrie pe cutie). ii mai poti da apa mai multa (poate din cauza deshidratarii nu face mai des). poti incerca cu un sfert de supozitor cu glicerina.....dar cu mare atentie sa nu devina dependent de acest stimul.

daca persista problema vorbeste neaparat cu medicul. este posibil ca ea sa dispara peste cateva luni cand vei incepe diversificarea si ii poti mari aportul de fibre naturale.

Roxana

Distribuie pe alte site-uri

Noi am continuat sa avem probleme cu constipatia chiar si dupa diversificare (3-4 luni). Medicina clasica nu a dat rezultate (debridat, sab simplex etc.) asa ca am apelat la remedii homeopate (opium, calcarea carbonica). Ne-au ajutat mult, dar trebuie neaparat sa ti le recomande un medic homeopat. Il mai pot ajuta masajul pe burtica si baita calda la sezut. Eu ii mai dau lui Alex si ceai cu lamaie, suc de fructe (mar, morcov, para, piersica) si compot de visine/prune.

ps: Acum avem un an si facem 1 data /zi.

Sper ca ti-am fost de folos,

m

Evita pe cat poti supozitoarele.

Fiinf foarte mic, nu prea ai la indemana decat ceaiul de musetel. Ori pliculete de la plafar, ori mai comod dar mai scump cel granulat de la Hipp sau Milupa.

De pe la 3-4 luni poti incerca cu suculet de mar, caisa, pruna...

Daca sare de 3 zile cu "iesitul" vezi un doctor!

Anya

• 4 months later...

buna fetelor,

la mine situatie e un pic diferita, dar are legatura tot cu constipatia: bb-ul meu are 6 luni si am inceput diversificarea, pana acum fiind alaptat exclusiv la san. nu am avut niciodata probleme cu kaki tare, dar acum de o saptamana, de cand papa piure de fructe si supa, e durere. noaptea se trezeste de 3-4 ori, plange neconsolat, adoarme doar in brate sau langa noi si are multe gaze. nu cred ca e vb de alintat, chiar nu cred, desi lanaga noi doarme mai bine, insa noi nu l-am invatat asa deloc, deci nu stiu de unde sa aiba acest obicei NOU.

iar azi dimineata a facut 3 masline, ca sa le numesc asa. in afara de branza din piureul de fructe de dimineata, care cred ca l-ar putea strange la burta, nu stiu ce altceva nu merge. ii dau de 3 ori pe zi bonisa + ceai baby drink seara sau cand plange. linistirea este insa temporara. se poate asocia si cu iesirea dintilor, dar nu stiu.

sa iau ceva chiar pentru burtica tare? la medic o sa ajung sapt viitoare.id="navy">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...