Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Lumea fara Romania?

Recommended Posts

un mic filmulet despre ce a insemnat si inseamna Romania pentru lume. ca sa nu te mai simti umilit de faptul ca esti roman.

http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g (12 Mb) - daca nu se vede cursiv, pune pe pauza si asteapta sa se downloadeze filmuletul

sau varianta de salvat pe hard:

http://diverse.klin.ro/video/a_world_without_romania.mpg (17 Mb)

PS. La final apar 2 beri care nu prea au legatura cu Romania, dar se poate trece cu vederea....

V

veni, vidi, Victorie!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce sa mai zic,e viziunea lor,avem si noi vina noastra,da ca music- generic la un moment dat aparea Gh. Zamfir,oare de nu era printre ei?

A cantat la curtea Angliei,in Australia pentru printul Charles si printesa Diana,la sediul Onu,la casa Imparatului Japoniei,in cele mai mari sali de concerte ale lumii,iar aici apare ca un generic audio,atat!

Pacat,ne vom trezi dupa ce nu mai e,ca a facut minuni,asta e caracterisic poporului roman.

Eu cred ca romanii au un obicei prost: oscileaza intre doua extreme. sau se simt atinsi de ciuma ca sunt romani si tot ce e romanesc este de rahat sau sunt extrem de mandri si ar vrea ca toata lumea sa stie cine a fost x sau y roman sau unde suntem pe harta.

Ce cred eu? Ca ar trebui sa invatam sa fim obiectivi si sa lasam sentimentalismele la o parte. Ce ar face lumea fara Romania? Va doare vreodata ca dispar nu stiu cate limbi anual? Va simtiti mai saraci din cauza asta? Suntem o tara din Europa de est si atata tot. Vi s-ar ridica parul pe spinare sa fiti intrebati daca Romania a facut parte din URSS si daca romanii inteleg sau vorbesc ruseste(!) Asa ca restul sunt deja detalii si rafinamente.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...