Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Triumph

Recommended Posts

In afara de magazinul Unirea unde mai gasesc lenjerie intima Triumph in Bucuresti?

Eu sunt din Constanta si aici,la tzara,nu e decat un magazin in care au si aduc marfa o data pe sezon.Costume de baie au adus la sfarsitul lui februarie-inceputul lui martie si acum cand m-am dus eu,normal ca nu mai au nimic interesant.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pt. ca esti din Constanta, poate mult mai usor iti va fi sa dai o fuga la Eforie Nord, la Hotel Europa, unde vei gasi foarte multe costume de baie Triumph. Marfa e proaspat sosita, a fost livrata in 27 mai, asa ca mai gasesti. Lenjerie inca nu au, dar in curand...Lenjerie poti sa incerci sa cauti si la magazinul Dika din Constanta.

Cat despre Bucuresti, cele mai multe modele se pot gasi in Unirea, la Eva sau la CityMall (costume de baie si lenjerie).

Anya

quote:Originally posted by anya

Pt. ca esti din Constanta, poate mult mai usor iti va fi sa dai o fuga la Eforie Nord, la Hotel Europa, unde vei gasi foarte multe costume de baie Triumph. Marfa e proaspat sosita, a fost livrata in 27 mai, asa ca mai gasesti. Lenjerie inca nu au, dar in curand...Lenjerie poti sa incerci sa cauti si la magazinul Dika din Constanta.Cat despre Bucuresti, cele mai multe modele se pot gasi in Unirea, la Eva sau la CityMall (costume de baie si lenjerie).Anya

id="quote">id="quote">id="size1">wow, ce de informatii...de ploiesti ce poti sa-mi spui?e aceeasi situatie: modele putine, in general sunt numai numere mari, ca la tzara, cum zice Anelize.

In Ploiesti, in magazinul central. Faptul ca gasiti doar numere mari "ca la tzara" e vina celor din magazin care comanda importatorului ce cred ele ca se vinde mai bine. Rugati-le sa va arate catalogul cu colectia de baza, sau noutatile si poate asa or sa comande si altceva.

Anya

waw...............ce de informatii!!!!!

Esti cumva reprezentantul lor in Romania (pt ca,daca esti nu mai scapi de mine[il]-glumesc) ???

De Dika am uitat....iar la Europa nu am stiut ca au magazin.O sa incerc sa ajung acolo,desi mai repede ajung la Bucuresti.La City Mall am fost decat o data ,dar nu am vazut magazinul,iar la eva nu intram pt ca aveam impresia ca au numai lucruri pt doamne mai in varsta.

Merci mult de tot pt informatii.

Anyaid="red">, intrucat se pare ca esti foarte informata asupra produselor Triumf, te deranjez cu o intrebare. Pe mine ma intereseaza un sutien pentru alaptat de la ei. Am vazut reclama intr-o revista. M-am dus pe site-ul celor de la Triumf, dar nimic... Lenjerie intima am vazut prin Unirea, Mall Vitan, etc, dar nu si pentru mamici. Ma poti ajuta cu o informatie???

[pup]

Steluta [gravi] 37s+.

Pt sutien de alaptat intreaba la Unirea. Nu au multe variante, vre-o 2-3. Stiu ca mai erau "in vorba" cu Buburuza, dar cum s-a tot amanat deschiderea... nu stiu cum a ramas.

Si nu, nu sunt reprezentat Triumph, dar cunosc unul....[:D]

Asa ca informatii, cu draga inima!

Anya

quote:Originally posted by Steluta

Anyaid="red">, intrucat se pare ca esti foarte informata asupra produselor Triumf, te deranjez cu o intrebare. Pe mine ma intereseaza un sutien pentru alaptat de la ei. Am vazut reclama intr-o revista. M-am dus pe site-ul celor de la Triumf, dar nimic... Lenjerie intima am vazut prin Unirea, Mall Vitan, etc, dar nu si pentru mamici. Ma poti ajuta cu o informatie???

id="quote">id="quote">Eu am fost f. multumita de sutienele de la Jolidon, acum 3 ani. Dar au scos acum un model nou si ala nu stiu cum e...Karina - mama de baietel de gradinita - tare amariiiit

quote:Originally posted by anya

In Ploiesti, in magazinul central. Faptul ca gasiti doar numere mari "ca la tzara" e vina celor din magazin care comanda importatorului ce cred ele ca se vinde mai bine. Rugati-le sa va arate catalogul cu colectia de baza, sau noutatile si poate asa or sa comande si altceva.Anya

id="quote">id="quote">id="size1">multumesc mult pt raspuns.stiu magazinul, este in Omnia dar au fff putine produse Triumph, iar de vanzatoare [xx(] prefer sa nu comentez.deci, nu poate fi vorba de catalog, colectie noua.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...