Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nou stil de viatza (106)

Recommended Posts

Nou stil de viatza: 103, 104, 105 Albumul nostruid="red"> [bis] Au slabit anul trecut (2005): [bis]id="orange"> 1. Cami - 15 kg2. Crystina - 10 kg3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg4. Delidana, Georgiana - 9 kg5. Miag - 8 kg 6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kgid="green"> Intilnire la Bucuresti in jurul datei de 28 Iunie!! [grup] Pina acum s-au inscris pe lista:id="size4">id="red">1. Cami2. Tzuni3. Miag4. Delidana5. Roxana6. Sabina7. Dordia + [bibe]8. Ioana75 + [bibe]id="brown">Lista ramine deschisa!id="red">Intrebari pentru noile venite:id="size3">1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des? 3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?id="blue">Podiumul:1. Daria - 13 kg 2. Sigrid - 9.8 kg, Cookie - 9.5 kg 3. Eftimie - 8 kg[?]4. Mamicadulce - 7.2 kg[?]5. Miag - 6.7 kg[?]id="blue"> Clasamentul actualizat luni, 12 iunie 2006: id="red">Categoria "fulg" 50 - 60 kgid="green">Mikid="brown"> - 1,58 m : 52 kgid="blue">____ 51.5 kgid="purple"> [aerob] ..... 47 kgid="red">Lacriid="brown"> - 1,64 m : 58 kgid="blue">___ 53 kgid="purple"> ..... 53 kg id="red">Kimid="brown"> - 1,61 m : 53.1 kgid="blue">___ 54 kgid="purple"> [porc]..... 51 kgid="red">Noraid="brown">- 1,62 m : 58 kgid="blue"> ___ 55.5 kgid="purple"> ..... 55 kgid="red">Sabinaid="brown"> - 1,61 m : 56 kgid="blue">___ 56 kgid="purple"> ..... 50 kg id="red">Ioanaid="brown"> - 1,70 m : 57.5 kgid="blue">___ 57.5 kgid="purple"> ..... 54 kgid="red">Violetikid="brown"> - 1,60 m : 58 kgid="blue">___ 57 kgid="purple"> [flo] ..... 48 kgid="red">Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 59 kgid="blue"> ___ 57 kgid="purple"> ..... 55 kgid="red">Daraid="brown"> - 1,65 m : 60.5 kgid="blue">___ 57 kgid="purple"> [flo] .....56 kgid="red">Angeid="brown"> - 1,60 m : 58 kgid="blue">___ 58 kgid="purple">, ..... 55 kgid="red">Mihaela Aid="brown"> - 1,68 m : 58 kgid="blue">___ 58 kgid="purple">..... 55 kgid="red">MihaStroescuid="brown"> - 1,60 m : 60.5 kgid="blue">___ 58.5 kgid="purple"> [porc] .....50 kg id="red">Cookieid="brown"> - 1,52 m : 68.5 kgid="blue">___ 59 kgid="purple"> [aerob] [bonjovi]- in vacanta ..... 55 kgid="red">Anemonaid="brown"> - 1,64 m : 61 kgid="blue">___ 59.5 kgid="purple"> ..... 54 kgid="red">Aimeid="brown"> - 1,60 m : 63 kgid="blue"> ___ 60.5 kgid="purple"> ..... 60 kgid="red">Roxanaid="brown"> - 1,73 m : 59 kgid="blue">___ 60.8 kgid="purple"> [porc] ...... 57 kgid="red">Categoria "usoara" 61 - 70 kgid="green">CristinaTid="brown"> - 1,60 m : 63.5 kgid="blue">___ 61.5 kgid="purple"> .....54 kgid="red">Miagid="brown"> - 1,60 m : 70 kgid="blue">___ 63.1 kgid="purple"> ..... 54 kgid="red">Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___ 63.2 kgid="purple"> [flo] ..... 60 kgid="red">Camiid="brown"> - 1,65 m : 62 kgid="blue">___ 63.3 kgid="purple"> [flo] ..... 55 kgid="red">Lulu 77id="brown"> - 1,64 m : 64 kgid="blue">___ 64 kgid="purple"> .....56 kgid="red">Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 66 kgid="blue">___ 66 kgid="purple"> [flo] ..... 64 kgid="red">Andrruzzaid="brown"> - 1,68 m : 80 kgid="blue">___ 66 kgid="purple"> 62 kg [flo] .....58 kgid="red">Oloid="brown"> - 1,74 m : 69 kgid="blue">___ 68.8 kgid="purple"> [porc] ..... 64 kgid="red">Copilutzuid="brown"> - 1,56 m : 70 kgid="blue">___ 69 kgid="purple"> ..... 60 kgid="red">Dariaid="brown"> - 1,74 : 82 kgid="blue">___ 69 kgid="purple">, [aerob] ..... 60 kgid="red">Puskinid="brown"> - 1,67 m : 70 kgid="blue">___ 70 kgid="purple"> [avion] ..... 65 kgid="red">Categoria "medie" 71 - 80 kgid="green">Diadanielaid="brown"> - 1,68 m : 74 kgid="blue">___ 71.5 kgid="purple"> ..... 60 kgid="red">Marianaid="brown"> - 1,65 m : 74.5 kgid="blue">___ 71.6 kgid="purple"> - fara cintar ..... 65 kgid="red">Ioana75id="brown"> - 1,71 m : 74 kgid="blue">___ 72 kgid="purple">, [aerob] .....64 kgid="red">Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 73.5 kgid="blue">___ 73.7 kgid="purple"> ..... 55 kgid="red">Khristinid="brown"> - 1,70 m : 75 kgid="blue">___ 74 kgid="purple">, ..... 65 kgid="red"> Leelooid="brown"> - 1,67 m : 77 kgid="blue">___ 74.2 kgid="purple"> [flo] ..... 65 kgid="red">Daniflorid="brown"> - 1,63 m : 78 kgid="blue">___ 77.2 kgid="purple">, [porc] ..... 65 kg id="red">Ruxijid="brown"> - 1,65 m : 78 kgid="blue">___ 78 kgid="purple">, [aerob] ..... 68 kg id="red">Zuziliciid="brown"> - 1,60 m : 80 kgid="blue">___ 78.6 kgid="purple"> [flo]..... 60 kgid="red">An_kid="brown"> - 1,67 m : 83.7 kgid="blue">____ 79.9 kgid="purple"> [porc] ..... 70 kg id="red">Zfcristinaid="brown"> - 1,67 m : 86 kg id="blue">___ 80 kgid="purple"> [aerob] ..... 75 kgid="red">Categoria "grea" 81 - 100 kgid="green">Eftimieid="brown"> - 1,70 m : 89 kgid="blue">___ 81 kgid="purple"> ..... 80 kgid="red">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 89kgid="blue">___ 82.5 kgid="purple"> ..... 70 kgid="red">Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 93 kgid="blue">___ 83.2 kgid="purple">, [aerob] ..... 70 kgid="red">Danatid="brown"> - 1,78 m : 96 kgid="blue">___ ..... 75 kgid="red">Dordiaid="brown"> - 1,66 m : 103 kgid="blue">___ 98 kgid="purple">, [aerob] .....80 kgid="red">[vampa] Mentinereid="green"> [vampa]Carolinah - [beach] 1,67 m: 57.5 kgid="red"> (60.6kg - 57.5 kg) Klaus - 1.58 m: 42.2 kgid="red"> (48 kg - 42.2 kg)id="blue">"Categoria gravidutze si mamici":id="green"> [floare3][bis] Felicitari proaspetelor mamici, Zuzilici si Diana! [bis]id="red">id="size3">Zuziliciid="brown"> [fetita], Dianaid="brown"> [fetita], Nastadid="brown"> [gravi], Mephalaid="brown"> [gravi], Alipiticotid="brown"> [gravi] si Mamescuid="brown"> [gravi]Cateii meiFotografie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 305
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sherifa, nu ai modificat listutza?????? Eu am dat raportul: 63.1kg...id="red">

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Ciao gagici! Maaai! Vad ca ati deschis lista pentru intalneala, bravos!

Ieri, mai bine zis aseara cand am vrut sa va scriu mi s-a taiat conexiunea si am ratat momentul.

Raport: stagnez - 60 kg...

Nu ma laud cu nimic mai nou, asa ca sa-i raspund Zuzilicei [pup]. Ba iar am descoperit ca nu-s in stare sa tin o dieta serioasa asa ca macar sa nu mananc prostii, ceea ce m-am obisnuit deja, de cand cu Scarsdale, nu mai am asa o pofta de tampenii, sper sa ma tina.

Delidana, cu [bicla] asa si asa, rau stau cu conditia fizica, dupa 7 minute pic jos de pe ea...cea ai mare performanta au fost 10-15 minute.

va las deocamdata si mai pove diseara!

[pup]

R-b

vidiazni, sticla [alcool] ... dauneaza grav sanatatii...id="green">id="size1">

quote:Originally posted by CristinaT

Raportez: 61,5 kg... am mai scapat de 1 kg. La multi ani [s]Iustin 6 ani si ...

id="quote">id="quote">Cristinico- vecinico, ce dieta tii mama de scapi asa repede de kg?????Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?

In present nu tin dieta. M-am gandit sa tin dieta/ regimul disociat.

2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?

Da, asta da… Cam de doua ori pe saptamana.

3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?

Pana acum nu am urmat cu strictete nici o dieta. Am slabit anul trecut datarita faptului ca maergeam concomitent la sala – fitness si masaj.

4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?

Fara prajeli, carne de porc, fara bauturi carbogazoase… Fara multa sare in bucate – retine apa – fara prajituri.

5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....

O data la doua saptamani ma abat in general de la lucrurile spuse mai sus. Imi place mult pizza.

6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?

Cele care m-ar pune sa mananc nu stiu ce la nu stiu ce ora… Nu-mi plac chestiile de genul asta. Si nici nu ma pot tine de ele. As trisa in fiecare zi, spre “dauna” mea.

7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

Dieta: supa de varza. Varza este foarte purgativa. Elimina din corp mai mult decat “grasimea” in excess… Este folosita intr-adevar in centrele de “slabit” dar in combinatie cu chestii care hranesc organismul: nu lasa omul sa “moara” de malnitritie…

Neata frumoaselor!

Mephala, io m-am uitat la semnatura si m-am minunat de burtica ta, pe Iustin l-am "sarit" cu privirea! Sorry! So: la multi ani, puiutz, sa fii cuminte, sanatos fericit si norocos in viata![bis]

Delidana, la intalnire sigur vine si Sabina, compozitoarea noastra scumpa, asa ca poti s-o treci pe lista. Acum e plecata la munte in vacanta. Abia astept sa ne vedem! Am emotzii deja.

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Buna fetelor!

Intru si eu sa dau raportul pe saptamina asta: 74.8 kg si ma duc sa bolesc mai departe...

Va pup si o saptamina buna va urez!

Gabriela si Stefan David

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi

Poze nou-noutze

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

John D. Rockefeller, Jr.id="Book Antiqua">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...