Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

toaleta ocazie

Recommended Posts

Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Peste o luna sarbatorim 10 ani de la terminarea liceului.Nu am nimic potrivit pentru o toaleta de dupa-amiaza.Am hotarat sa imbrac ceva nici prea sofisticat, dar nici prea casual.Cred ca o sa-mi fac ceva pe comanda. In oras nu gasesc de cumparat intotdeauna ceva . Vreau sa fiu eleganta (stiti cum e...vreau sa fiu frumoasa...daca mai e posibil ). Insa am nevoie de modele.Poate stiti voi vre-un link ceva cu modele de costume -fusta+bluza si/sau sacou sau roche+ceva de pus pe deasupra. Repede daca puteti ca imi trebuie timp sa ma hotarasc, sa caut material,sa ma duc si la proba , iar saptamana viitoare voi lipsi din Bucuresti si se scade din timp[:D]

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de delsim

Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Peste o luna sarbatorim 10 ani de la terminarea liceului.Nu am nimic potrivit pentru o toaleta de dupa-amiaza.Am hotarat sa imbrac ceva nici prea sofisticat, dar nici prea casual.Cred ca o sa-mi fac ceva pe comanda. In oras nu gasesc de cumparat intotdeauna ceva . Vreau sa fiu eleganta (stiti cum e...vreau sa fiu frumoasa...daca mai e posibil ). Insa am nevoie de modele.Poate stiti voi vre-un link ceva cu modele de costume -fusta+bluza si/sau sacou sau roche+ceva de pus pe deasupra. Repede daca puteti ca imi trebuie timp sa ma hotarasc, sa caut material,sa ma duc si la proba , iar saptamana viitoare voi lipsi din Bucuresti si se scade din timp[:D]

id="quote">id="quote">In ce consta revederea asta, de fapt? stiu ca, de regula, se merge dimineata la liceu, dupa care se face seara o petrecere. Cel putin, asa a fost la noi, anu trecut. Dimineata s-a mers in tinuta aproape casual - nimeni n-a fost la costum, nici chiar baietii - , iar seara (petrecere de la 8 seara la 5 dimineata) s-au adoptat tinute mai mult comode decat elegante: o bluza si-un pantalon (chiar blugi), o bluza si-o fusta sau o rochitza de vara. Uite poze ca sa te convingi [:)]. Io cre'ca tre' sa te agiti doar daca mergeti undeva la "fitze"...Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.De la nunta...

Din pacate inca nu s-a stabilit cu exactitate.initial am zis ca mergem doar la liceu , acuma se vorbeste si de un restaurant, dar fara sa se stea toata noaptea.Probabil vom merge doar sa bem ceva si sa luam o gustare.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...