Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. Badiu

Recommended Posts

Aveti idee unde il mai pot gasi (cab. particular sau clinica) pe dr. Badiu de la Municipal, in afara de CMU? Mi-am facut o programare la CMU, dar de abia peste o luna, si as cam avea nevoie sa-l vad mai devreme, dar nu as vrea sa ma duc la spital.

Multumesc,

Livia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe dr. Badiu nu il gasesti decat la spital sau la CMU.

O solutie ar fi sa merge in Ambulator la Municipal, este acolo martea pana pe la 12:30-13:00 si joia de la 11:00 pana seara tarziu.

Daca mergi dimineata, pe la 7:30 si iti faci foaie de prezentare, mergi cu ea la cabinet si o lasi asistentei si vii cand iti spune ea. Astfel ai toate sansele sa fii printre primele si sa nu mai astepti mult.

Consultatia costa 20 RON.id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange">

quote:Originally posted by Diana Mirela

[purple]Pe dr. Badiu nu il gasesti decat la spital sau la CMU.O solutie ar fi sa merge in Ambulator la Municipal, este acolo martea pana pe la 12:30-13:00 si joia de la 11:00 pana seara tarziu.Daca mergi dimineata, pe la 7:30 si iti faci foaie de prezentare, mergi cu ea la cabinet si o lasi asistentei si vii cand iti spune ea. Astfel ai toate sansele sa fii printre primele si sa nu mai astepti mult.

id="quote">id="quote">exact asa am procedat si eu..eram a doua persoana, ma trezisem de la 6 dimineatza..si am stat muuult si bine, mai precis 4 ore pentru ca zu intrat cel putin 5 cadre medicale cu pile....apoi la CMU nu am reusit sa ma programez decat peste o luna..intre timp am pierdut sarcina[q]..am avut eu ghinion, se pare, ca in rest badiu e in gasca celor ridicati in slavi pe forum
[grup]suceava! id="size2">
id="left">id="teal">

Si eu am nascut cu el, si mi s-a parut OK. E intr-adevar greu de ajuns la el, la CMU trebuiie sa-ti faci programarile cam cu 3 sapamani inainte, si atunci se intampla sa aiba vreo urgenta si sa anuleze programarea, caz in care te reprogrameaza ... peste alte 3 saptamani !!!

La Municipal cand am fost, de 2 ori in ultimele 2 saptamani de sarcina, am asteptat o data 6 ore si o data 4 ore in fata cabinetului, in conditile in care eram gravida in sapta 38, respectiv 39, si el stia ca sunt acolo ...

Deci, daca te vede prima data, intreaba-l cum il pot gasi si vezi daca-ti da telefonul si daca poti afla cand e de garda in spital ...

Ca medic, am auzit numai lucruri bune despre el, si eu am fost multumita la nastere, s-a ocupat de mine si a fost ok. singurul dezavantaj e ca se ajunge greu la el ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550863034&security=VLTchG

Asteptatul asta cu orele si vesnica alergatura dupa medic in conditiile in care e greu cand ai o sarcina normala si fara probleme, dar atunci cand ai cerclaj si iminenta de avort, m-a determinat pe mine in saptamana 26 de sarcina sa renunt la un dr. de renume si sa merg la unul mai putin cunoscut, dar cu disponibilitate mai mare fata de mine si problemele mele.

Bibi [gravi]cu no. 2[baietel] si [copil]David (08.07.2003)

http://community.webshots.com/user/bgoran

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...