Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ilie Nastase Don Juanul Romaniei??

Recommended Posts

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[xx(] Ilie Nastase!!

Tata seamana ffff mult cu el...O sa va pun o poza...Ma rog..nu f tare dar suficient sa mergem la mare si sa auzim " Dl. Nastase, cand mai veniti pe la Iasi?" ..sau la spital.. "ia uite Mariano..e dl Nastase in spital"...plus multe altele!!!

multe poze

HAI DINAMO!!!!

[majoreta] Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!id="red">id="size3">

Distribuie pe alte site-uri

Ce ma mira pe mine cel mai tare nu este ca s-au culcat cu atit de multe femei ci faptul ca reusesc sa isi aduca aminte de numarul lor!

Pe bune... trag cu liniuta in carnetel asa ca un gardut?... ca este imposibil sa scrie atitea nume.

Am vazut la mall odata pe cineva care numara oamenii care intrau pe usa in ora de virf. Avea in mina un aparat micutz ca pedometrul banuiesc si clicaia de fiecare data cind intra cineva... poate asa ceva flosesc si ei ca sa le tina masura.

quote:Originally posted by Alyssa

Ce ma mira pe mine cel mai tare nu este ca s-au culcat cu atit de multe femei ci faptul ca reusesc sa isi aduca aminte de numarul lor!Pe bune... trag cu liniuta in carnetel asa ca un gardut?... ca este imposibil sa scrie atitea nume.Am vazut la mall odata pe cineva care numara oamenii care intrau pe usa in ora de virf. Avea in mina un aparat micutz ca pedometrul banuiesc si clicaia de fiecare data cind intra cineva... poate asa ceva flosesc si ei ca sa le tina masura.

id="quote">id="quote">pai e si o reclama cu ben affleck....nu imi amintesc acum exact la ce...dar si el masoara femeile cu ajutorul acestui aparat!!multe pozeHAI DINAMO!!!! [majoreta] Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!id="red">id="size3">

quote:Originally posted by Elise

asa, si care e relevantza?care e diferentza ca el a facut sex de 2500 de ori cu altcineva, sau a facut-o cu aceeasi persoana?!doar ca "a convins" 2500 de femei?de parca ar fi si greu... numai pe centura gasea citeva sute. [:p]Elise

id="quote">id="quote">este mult mai greu de 2500 cu aceeasi persoana....intreaba tu pe cine vrei ce prefera. 1x 2500 sau 2500 x 1.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...