Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

despre doctori - doctorul Cristian Radoi

Recommended Posts

Hello, mamici!!!

As dori sa aflu, ce parere aveti despre doctorul Cristian Radoi?

Si, inca ceva, pentru inceput...cum ati ramas insarcinate dupa o extrauterina, la cat timp, ce simptome ati avut, ce temeri?

Multumesc din suflet!!!...

[biz]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Korra,eu personal am o parere buna ,dar daca vrei sa afli mai multe cauta la Odiseea sarcinii in 40 de saptamanii sau la Nasterea unei stele.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Multumesc frumos!!!

EU ABIA M-AM INREGISTRAT, INCERC SA RAMAN INSARCINATA DE VREO 3 ANI, ANUL TRECUT am avut o extrauterina- prima sarcina din viata mea, dl. Radoi m-a operat- sunt f multumita de el, insa vroiam sa mai aflu si alte pareri:-)

Korra, am fost si eu la d-l dr.Radoi si am ramas cu o f frumoasa parere despre d-lui, stie sa asculte, sa-ti raspunda la intrebari, este un dr bun si cu mult sharm, dar, parerea mea, daca nu ai ramas atat timp poate mai bine mergi la un dr de infertilitate, si eventual poti sa mergi in paralel cu d-rii daca vrei sa ramai in continuare pacienta d-lui.

Am fost si eu, a fost f dragut dar am plecat cum am venit, nu mi-a recomandat nici o investigatie practica, acum eu am noroc ca internandu-ma de doua ori a iesit ca sunt ok, dar daca aveam ceva pe acolo si stateam si asteptam?

Eu personal m-am indreptat spre spitalul Giulesti pt investigatii in pv infertilitatii, pt ca este clar ca e ceva, altfel as fi fost in alta parte a forumului, unde-mi doresc din toata inima sa ajung.

Mai rasfoieste prin DC si vezi ce au mai spus si alte fete mai coapte ca mine.

Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand!

Sheritra

korraktm,

ti-l recomand cu toata caldura pe dr.Moisa marcel de la Giulesti. Cuvintele nu sunt de ajuns pt a ti-l descrie .si vb ffff serios.e inainte de toate om si asta conteaza cel mai mult in situatia noastra.si are rabdare cu tine, explica etc.

diana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...