violeta69 Publicat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2006 Stiu ca pentru majoritatea femeilor nu conteaza daca viitorul copil e baietel sau fetita,ci doar sa fie sanatos......exista si o vorba care spune:"orice, numai sanatos sa fie"!!![gravi] insa nu pot sa nu ma intreb/si sa va intreb daca nu exista anumite conditii prin care sa-ti poti alege ce va fi copilul tau....... pentru ca eu am un baietel si-mi doresc din tot sufletul si o fetita,sau poate fi si cazul celalalt pentru alte cupluri! am citit undeva ca exista o anumita alimentatie inainte de conceptie,sau chiar in timpul,in perioada conceptiei..... sper ca acest subiect nu a fost deja dezbatut![flo] va doresc o zi cat mai buna, Elena-V. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 a fost, il caut.. iata: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76663 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violeta69 Postat Iunie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 de fapt,cred ca ma gresit eu adresa..... aici fetele sunt in cu totul alta situatie si probabil se intreaba "ce-i trebuie si asteia,sa zica merci daca e si baiat!!!"!!! asa ca-mi cer scuze daca am fost prea......"subtila"!! si va doresc din tot sufletul sa reusiti,si sa sperati pt. ca speranta moare ultima!! copilul acela mult dorit va veni pt. ca e chemat de voi cele ce iubiti si va doriti asta, si atunci cand va doriti atat de mult tot Universul contribuie la realizarea acelui plan! Elena-V. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 daca citesti cu atentie ce am postat acolo, vei gasi o solutie si pentru fetitza [[;)] succes! [cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariee Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 buna Violeta!!! se pare ca exista intr-adevar o alimentatie care influenteaza raspunsul la intrebarea: fetita sau baietel!!! Uite ceva interesant: http://filleougarcon.infobebes.com/htm/article_fg/article.asp?id_sous_rub=155&id_article=138# Traduc putin::: :-):-) Regim Fetita: Alimentele recomandate: produsele lactate (dar fara branza); apa minerala bogata in calciu si/sau magneziu; pestele proaspat si ouale!!! Alimente care ar trebui consumate cu moderatie (contraindicate e un cuvant prea dur :-): sarea, mezelurile, molustele si crustaceele, cartofii, semintele, legumele uscate ; patiseriile, dulceturile, cafeaua, ceaiurile (dar e vb de ceai verde, negru, nu de infuzii de plante!!!) sosurile(maioneza, ketchup, sosuri de rosii, sosuri cu mustar si otet!!!id="red"> Regim baietzel: Alimentele recomandate : - sarea, toate tipurile de carne; de vânat si pasare (mai ales la gratar); mezelurile; toate tipurile de peste dar mai ales uscat sau afumat; toate tipurile de legume proaspete si uscate( mai ales cartofii); toate tipurile de fructe proaspete si uscate; Alimentele care se vor consuma cu moderatie, fara excesuri (contraindicate :-)) : produsele lactate si branza; molustele si crustaceele ( fructe de mare); ouale; pproduse de panificatie (patiserii); cacao si ciocolata!!!id="blue"> [bis][bis] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIABRAILA Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 dupa medici veterinari citez din memorie:"toti medicii veterinari care au lucrat in mari complexe de porci au fete-de ce? din cauza bogatei alimentatii in carne, indiferent de care." inca o problema : intotdeauna, dar intotdeauna, in vremuri de razboi si dupa, in perioada de foamente care urma, se nasteau f multi baieti, din cauza saraciei si alimentatiei proaste. eu nu zic sa te infometezi sau ceva de genul asta dar daca doresti o fetita ar fi bine sa ai un regim cit mai vegetarian si sarac in proteina, anterior perioadei de concepere, aproximativ 3 luni de zile, pt a se putea modifica substantial PH interior, din zona genitala. este o teorie, atit,dar in ultima vreme am mare incredere in medicii veterinari, parca stiu mult mai multe despre mai multe specii, de ce nu si despre om? IULIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violeta69 Postat Iunie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2006 fetelor,va multumesc din suflet....cam asta voiam eu sa stiu! ce alimente ar trebui consumate pt. a putea influenta intr-un fel sexul viitorului copil! o sa incerc asa cum ma sfatuiti voi,desi e cam greu sa renunti la un anumit stil de viata! si oricum,chiar daca nu e fetita,e bine si baietel....sanatos sa fie asa cum spuneam mai devreme! si voua va doresc sa vi se implineasca visele[bibe] si,sigur daca mai stiti "retete" sunt bine-venite, Elena-V. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.