Mirela72 Publicat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2006 Dragelor, am primit niste frunze de loboda de la o cunostinta ce are gradina. Spuneti-mi si mie, inafara de sarmale, ce pot face cu ele? Multumesc anticipat pt. raspunsuri. Mire-mama de fetita frumoasa http://community.webshots.com/user/Papucica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina78 Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 Ciulama de loboda verde Ingrediente: Loboda verde (nu se foloseste loboda rosie) (sa zicem 10 legaturi mai mari) 1 litru lapte 2-3 linguri unt 2-3 linguri faina marar (2 legaturi) Preparare: Loboda verde se fierbe in apa clocotita cu sare, se strecoara si se bate cu mixerul. Se fierbe laptele. Separat se incalzeste untul, se adauga faina, avand grija sa nu faca cocoloase si sa nu se arda. Se adauga laptele fierbinte si se amesteca pana se ingroasa. Se adauga loboda, se mai da in cateva clocote. La final se potriveste de sare si se adauga mult marar. Mentiuni: Se serveste cu mamaliguta. Este super gustoasa. Merita sa incercati. Timp Preparare: 30 ' Complexitate: redusa id="size2"> "O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina78 Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 Cioraba de loboda Ingrediente: 1/2 kg lobodã 1/2 l borº zeamã sau sare de lãmâie sau oþet o ceapã micã un vârf de cuþit de piper 4-5 cãþei de usturoi leuºtean un gãlbenuº 100 ml smântânã sau iaurt sare. Mod de preparare: Loboda se spalã, fãrã sã se rupã frunzele, în 2-3 ape; apoi se rup frunzele ºi vîrfurile fragede, se iau mãnunchi, se taie felii mai late, care se vor pune în 1 1/2 l apã clocotitã, împreunã cu ceapa tãiatã mãrunt ºi se vor fierbe circa 30 minute. Ciorba se acreºte cu borº sau cu altã substanþã acrã. Se poate pune ºi o linguriþã cu vîrf de Vegeta sau un vîrf de cuþit de piper Mod de servire: Se adaugã sare cât mai este necesar ºi 1-2 linguri cu untdelemn în care se pune un vârf de boia dulceid="size2"> "O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 le speli, le oparesti in apa cu sare, si le pui in congelator. la iarna va fi super sa-ti poti pregati un bors de loboda.id="size4">id="black"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Iunie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2006 la bors cu ele[papica] Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melina34 Postat Iunie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2006 ciorba de loboda si salata verde, cu bucatzele mici de kaizer si batuta cu smintina amestecata cu ou, ce zici? M. dev xero ellinika... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmen e Postat Iunie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2006 se poate face ca si spanacul, dar numai loboda verde, are aproape acelasi gust mie imi place mult cu ou Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.