Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

concediu prenatal

anamara1978

Recommended Posts

buna

am o nelamurire cu concediul prenatal:

doctorul ginecolog mi-a zis ca se ia concediu prenatal la 32 saptamani si medicul de familie vrea sa-mi dea prenatal la 28-30 saptamani.pot sa-l iau mai devreme de 32 saptamani si pot sa iau mai mult de 63 zile de prenatal?

rauca ana-maria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de anamara1978

bunaam o nelamurire cu concediul prenatal:doctorul ginecolog mi-a zis ca se ia concediu prenatal la 32 saptamani si medicul de familie vrea sa-mi dea prenatal la 28-30 saptamani.pot sa-l iau mai devreme de 32 saptamani si pot sa iau mai mult de 63 zile de prenatal?rauca ana-maria

id="quote">id="quote">Tu asculta ce spune medicul fe familie, ca el iti da concediul prenatal si nu medicul ginecolog. Poti sa iei mai devreme de cele 32 de saptamani, co conditia ca dupa ce nasti sa iti mai ramana cel putin 2 de zile postnatal. Eu sunt in prenatal de cand am intrat in saptamana 1 iunie iar DNP e 10 august. Deci cand am implinit fix 30 de saptamani am intrat in prenatal. Adica, daca e sa ma iau dupa DNP as avea 70 de zile de prenatal.Andreeaid="red"> [gravi]31+ [fetita]POZE

quote:Originally posted by a.cicel
quote:Initial creeata de anamara1978

bunaam o nelamurire cu concediul prenatal:doctorul ginecolog mi-a zis ca se ia concediu prenatal la 32 saptamani si medicul de familie vrea sa-mi dea prenatal la 28-30 saptamani.pot sa-l iau mai devreme de 32 saptamani si pot sa iau mai mult de 63 zile de prenatal?rauca ana-maria

id="quote">id="quote">Tu asculta ce spune medicul fe familie, ca el iti da concediul prenatal si nu medicul ginecolog. Poti sa iei mai devreme de cele 32 de saptamani, co conditia ca dupa ce nasti sa iti mai ramana cel putin 2 de zile postnatal. Eu sunt in prenatal de cand am intrat in saptamana 1 iunie iar DNP e 10 august. Deci cand am implinit fix 30 de saptamani am intrat in prenatal. Adica, daca e sa ma iau dupa DNP as avea 70 de zile de prenatal.Andreeaid="red"> [gravi]31+ [fetita]POZE
id="quote">id="quote">multumesc pt raspunsas vrea sa stiu daca iau mai devreme co prenatal,influenteaza cu ceva la dosarul pt indemnizatie?rauca ana-maria

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...