Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Lamuriri,rugaminti,HELP

alibeta

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Art. 21. - (1) Este interzis angajatorului sã dispunã încetarea raporturilor de muncã sau de serviciu în cazul:

a) salariatei prevãzute la art. 2 lit. c)-e), din motive care au legãturã directã cu starea sa;

b) salariatei care se aflã în concediul de risc maternal;

c) salariatei care se aflã în concediul de maternitate;

d) salariatei care se aflã în concediul pentru creºterea copilului în vârstã de pânã la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, în vârstã de pânã la 3 ani;

e) salariatei care se aflã în concediul pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstã de pânã la 7 ani sau, în cazul copilului cu handicap, în vârstã de pânã la 18 ani.

(2) Interdicþia prevãzutã la alin. (1) lit. b)-e) se extinde o singurã datã cu pânã la 6 luni, dupã revenirea salariatei în unitate.

(3) Dispoziþiile alin. (1) nu se aplicã în cazul concedierilor pe motive economice ce rezultã din desfiinþarea postului ocupat de salariatã, ca urmare a dificultãþilor economice, a transformãrilor tehnologice sau a reorganizãrii angajatorului, în condiþiile legii.

Poze cu toata Familia

Distribuie pe alte site-uri

Adevarul este ca si eu ma gandeam ca nu te poate da numai asa afara,dar gurile rele nu le poti opri.Ciudatenia este ca fiecare stie si isi da cu presupusul dat fiind faptul ca firma la care am lucrat eu inainte de concediu a fost preluata de catre alta si toata lumea este in fierbere si probabil invidioasa pe altii(ca mine) care nu sunt.Ce sa-i faci?

alibeta

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...