Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lucreaza cineva la Ministerul de Justitie?-Help!

Recommended Posts

[help]

Lucreaza cineva la Ministerul de Justitie si ma poate ajuta?

Poate am noroc si gasesc o persoana sufletista sa ma scoata din incurcatura.

Pe scurt:am depus actele pt renuntarea la cetatenia romana,in august 2005 deci de 10 luni.In tot acest timp nu am primit nici un semnal(mail,telefon,scrisoare,etc)ca s-a aprobat cererea sau nu,ca dosarul e complet sau nu.Precizez ca datorita celor de la Consulatul Roman din München,am avut o incurcatura cu numele de pe acte.

Am sunat la Consulat si o doamna mi-a recomandat sa ma interesez singura de mersul dosarului.Am primit un nr de telefon,sun de o sapt si nu raspunde nimeni.Pe siteul Ministerului am gasit alte numere,am sunat,ori e ocupat,ori nu raspunde.

Cel mai bine ar fi(dupa cum mi-a spus chiar d-na din Consulat)sa merg personal acolo dar mi-e imposibil,vin in tara singura cu copilul si numai in Timisoara.Oricum problema e destul de urgenta,in functie de mersul dosarului trebuie sa-mi refac actele(alti bani,alta distractie [bang])sau/si sa cer amanare de la nemti,termenul limita e in oct.

Dau datele exacte pe pm in caz ca cineva m-ar putea ajuta sa intrebe direct la Minister.

Multumesc fff mult!

Alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Craciunita,

Multumesc,o sa citesc imediat!

Trebuie,totusi,sa fac inca o precizare:taxa pt renuntarea la cetatenia romana a fost de 615 euro...oare is absurda ca macar in atitia bani sa intre si informarea clientului?![bang]

Alina

quote:Initial creeata de Alina

[help]Lucreaza cineva la Ministerul de Justitie si ma poate ajuta?Poate am noroc si gasesc o persoana sufletista sa ma scoata din incurcatura.Pe scurt:am depus actele pt renuntarea la cetatenia romana,in august 2005 deci de 10 luni.In tot acest timp nu am primit nici un semnal(mail,telefon,scrisoare,etc)ca s-a aprobat cererea sau nu,ca dosarul e complet sau nu.Precizez ca datorita celor de la Consulatul Roman din München,am avut o incurcatura cu numele de pe acte.Am sunat la Consulat si o doamna mi-a recomandat sa ma interesez singura de mersul dosarului.Am primit un nr de telefon,sun de o sapt si nu raspunde nimeni.Pe siteul Ministerului am gasit alte numere,am sunat,ori e ocupat,ori nu raspunde.Cel mai bine ar fi(dupa cum mi-a spus chiar d-na din Consulat)sa merg personal acolo dar mi-e imposibil,vin in tara singura cu copilul si numai in Timisoara.Oricum problema e destul de urgenta,in functie de mersul dosarului trebuie sa-mi refac actele(alti bani,alta distractie [bang])sau/si sa cer amanare de la nemti,termenul limita e in oct.Dau datele exacte pe pm in caz ca cineva m-ar putea ajuta sa intrebe direct la Minister.Multumesc fff mult!Alina

id="quote">id="quote">Cam "ilegala" suna rugamintea pt cineva care vorbeste deseori despre legalitate si siguranta.Multa bafta! Sa redam speranta si copilaria lui Denis!La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

ei na ilegala, chiar nu mi se pare nimic ilegal ca doar fata avea rugamintea daca poate cineva sa intrebe nu sa-i inlesneasca ceva.

Alina, poate nu trebuie sa cauti pe cineva care lucreaza acolo ci pe cineva dispus sa se deplaseze acolo sa intrebe.Zic si eu, habar n-am cu ce se mananca. Bafta.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Hai sa nu exageram, fata asta nu voia decat o informatie.

Chiar vi se pare ca punerea unei intrebari lezeaza constiinta civica?

Iar asta cu ilegalitatea... nu mai comentez.

Cred ca, in incercarea noastra de a starpi raul din societate, devenim mult prea suspiciosi...

[flo]

Alina, din pacate nu te pot ajuta. Insista insa cu telefoanele, trebuie sa raspunda cineva. Succes!

Flavianaid="navy"> si Tiana Mariaid="red"> (20.03.2004)
id="left">id="right">
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.id="navy">
id="right">id="size1">

uau ce rele sintetzi...

In mod normal fata nu cere decit sa afle statutul cereri, in nici un caz solutionarea dosarului...lucru de fapt de bun simt daca s-ar respecta cetateanul.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Nu cred ca e treba nimanui de ce vrea cineva sa renunte la cetatenia romana. Nu cred ca ar face-o nimeni doar de chef avand in vedere ca dupa cum se vede procesul in sine nu e foarte usor.

Nu pricep cum toate numerele sunt ocupate. Eu te sfatuiesc doua lucruri: scrie si mailuri si scrie si la cineva din media sa se intereseze pentru tine(ma gandesc in principal la presa scrisa) daca nu ai pe nimeni in Bucuresti sa se agite pentru tine.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by for2nity

ei na ilegala, chiar nu mi se pare nimic ilegal ca doar fata avea rugamintea daca poate cineva sa intrebe nu sa-i inlesneasca ceva. Alina, poate nu trebuie sa cauti pe cineva care lucreaza acolo ci pe cineva dispus sa se deplaseze acolo sa intrebe.Zic si eu, habar n-am cu ce se mananca. Bafta.eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

id="quote">id="quote">Exact!Cautam pe cineva care lucreaza acolo doar pt simplul fapt ca nu trebuia sa se deplaseze,special,pt mine!Nu era vorba sa-mi inlesneasca ceva,eu am platit pt ca cei care trebuie sa o faca si nu o fac pt ca lucrurile merg asa de bine in tara [bang][bang],e o harababura generala peste tot.Am mai zis ca am platit taxa pt asta,am depus actele de 10 luni si nu am nici cea mai mica informatie despre actele mele,eu sunt presata de autoritatile germane sa lamuresc situatia si...nu am cum! In alta ordine de idei,am vazut in cei 5 ani de forum,ca de fiecare data s-a cerut ajutor si in probleme muult mai mari,am incercat sa ajut si eu de cele mai multe ori si chiar am crezut ca la rindul meu,o sa fiu ajutata...Alina

quote:Originally posted by Clover

Nu cred ca e treba nimanui de ce vrea cineva sa renunte la cetatenia romana. Nu cred ca ar face-o nimeni doar de chef avand in vedere ca dupa cum se vede procesul in sine nu e foarte usor.Nu pricep cum toate numerele sunt ocupate. Eu te sfatuiesc doua lucruri: scrie si mailuri si scrie si la cineva din media sa se intereseze pentru tine(ma gandesc in principal la presa scrisa) daca nu ai pe nimeni in Bucuresti sa se agite pentru tine.You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

id="green">id="Comic Sans MS">
id="quote">id="quote">Clover,Tipa de la Consulat zicea ca se muta biroul sau ma rog,tot Ministerul(?..nu stiu exact,nu am avut niciodata treaba pe-acolo)pe str.Apolodor,intr-un nou sediu si probabil nu au terminat de mutat...Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...