Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Agentie turism

Onetzica

Recommended Posts

Stie cineva care sunt penalitatile percepute pt rezilierea unui contract cu o agentie de turism? Am platit un avans si din motive medicale nu mai pot pleca. Agentia spune ca, dat fiind faptul ca reziliem cu mai putin de 21 de zile inainte, penalitatile sunt de 100%. Adica trebuie sa platesc excursia chiar daca nu merg?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Atat penalitatile cat orice prevedere contractuala este valabila si viabila doar si numai doar daca rezulta (daca este precizata, scrisa efectiv sau derivata) in contract. Pt intrebarea pusa raspunsul mai exact intrebarea este:

Scrie in contract despre asa ceva? Daca nu atunci nu exista. Revedeti cu atentie contractul ca si prevederi, in special partea de penalitati. Daca exista desigur. Eventual in cazul in care nu reprezinta o inconvenienta redati aici partea aceasta.

Marius Pernes

www.marius.rdsor.ro

Multumesc Marius.

Prietena mea a platit avansul pt excursie iar contractul este pe numele ei. Cand a auzit ca eu nu mai pot merge s-a facut foc si para si mi-a spus ca noi chiar daca nu plecam in excursie trebuie sa o platim deoarece este perceput in contract ca pentru rezilierea acestuia in termen de 21 de zile sau mai putin, penalitatile sunt de 100%.

Daca este pe numele ei si ea a semnat acel contract, in mod firesc ea este suportatoare de drept a acestor prevederi. Desigur nu e fair play din partea voastra dar la rece discutat cam asa stau lucrurile. Dar te intreb TU ai vazut ceea ce sustine ea cu ochii tai?

Marius Pernes

www.marius.rdsor.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...