Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Anomalie genetica Leiden

Recommended Posts

Buna fetelor,

Sunt insarcinata in 8 saptamani, am 2 sarcini pierdute pana acum si tocmai am primit rezultatul unei analize de sange. Dr meu m-a trimis la Coltea pt a determina o trombo-flebita. REzultatul analizei este sindorm Leiden- o mutatie genetica care da probleme de coagualare a sangelui si duce la pierderi repetate de sarcina.

Voi ce stiti ceva despre acest sindrom? Trebuie sa-mi trimit parintii si sora sa-si faca determinarea genetica? Cunoasteti cazuri de sarcini duse la termen de mame cu sindrom Leiden.

Va rog sa ma ajutati!

Pupici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu stiu nimic despre acest diagnostic , ci doar k am intalnit o graviduta la usa dr Tutunaru care pierduse mai multe sarcini tot din cauza unor pb de coagulare nedepistata.Dt T a fost cel cara i-a depistat si tratat problema si acum era la a doua sarcina care decurgea f bine. mergi si tu la dansul. sau de fapt suna-l si spune-i cum stau lucrurile, k dc astepti o programare, poate fi prea tarziu.sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine

Madalina [gravi]13+

se face tratament pe toata durata sarcinii cu clexane, dozajul ti-l prescrie medicul ginecolog. si da, se poate duce sarcina la bun sfarsit, dar se monitorizeaza ecografic in fiecare luna. daca vrei mai multe amanunte, trimite-mi un PM, eu am facut clexane toata sarcina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...