Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum ar trebui sa miroasa gura unui bebe de 9 luni?

Recommended Posts

Cam de cand am inceput serios diversificarea, am observat ca lui Teo ii miroase gurita. Nici nu stiu cum sa descriu cum miroase. Nu muta nasul [:D]. Ne spalam si pe cei 7 dinti atat cat sta. Oricum, nu cred ca are vreo legatura cu dintii.

Cat de normal e acest lucru?

Pupici [pup]

Andreea si Teo (26.08.2005)

Cat de mari suntem

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mirosul gurii poate fi semn de paraziti intestinali.

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Si lui george ii mirosea gurita dupa sucul de mar sau marul ras si era mai mereu iritat la fundulet.cand a inceput sa nu vrea legumele cu carne sau ou -manca cu forta si cate 2 ore- pediatra ma sfatuit sa-i scot marul si sa-i dau prima masa leg. cand vrea el.asta se intampla de dim. la7 si apoi chiar si la 16,fara nimic intre asa ca intarziam cu mesele si nu apucam sa- i dau decat 2 de solide si am scos marul.si minune copilul nu s-a iritat la fund vreo 3 sapt. cat a tinut dieta.si eu care dadeam vina pe fier sau carne pe care le-am scos pe rand din alim.pediatra mi-a spus camrerle sunt acide si de aceea se irita si avae un miros la scaun pfui daca facea mirosea de la usa.acum ii dau rar mere nu se mai irita si nici nu-i mai miroase gurita si nici scaunul.

posibil sa fie un stomacel iritat,sensibil.

laura mama lui george-stefan 1,1 ani.

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Adinellid="red">, ai descris bine. Nici eu nu stiam cum sa descriu ca-i miroase gurita. Nu neplacut. O tenta de fructe.

Mihaid="red">, parazitii intestinali n-ar trebui sa iasa in kk?

Acum cateva luni, m-am gandit si la asta si i-am tot "scotocit" kk de viermisori.

Laura72id="red">, si eu ii dau mar zilnic. Intr-adevar, scaunul lui iti muta nasul, dar m-am obisnuit. O sa incerc sa scot marul sa vedem cum se prezinta kk. Eventual il coc la cuptor.

Pupici [pup]

Andreea si Teo (26.08.2005)

Cat de mari suntem

Acusorule, nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca viermisorii nu ies intotdeauna la analiza de kk... Adica, daca te hotarasti sa-i faci analize pentru viermisori, e bine sa duci proba de kk si sa-i ia si un pic de sange, ca sa ai rezultatele complete... Dar poate nici nu e vorba de asa ceva, poate ii miroase putin gurita de la o digestie ceva mai lenta.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Post scriptum: n-are rost sa ne chinuim sa scormonim treaba mare a puilor nostri, pentru ca ouale si chiar viermisorii nu se observa cu ochiul liber. Doar tenia, Doamne fereste!, are acele segmente - saculeti cu oua, care se vad.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Eu stiam ca daca au viermisori isi scapina mereu nasucul.id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4"> [indecis]& minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...