Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

probleme cu vecinii de curte

jone_2

Recommended Posts

doar ce m-am mutat in casuta noastra.ca fetita mea sa se paote juca afara dar sa nu stea in soare am instalat un pavilion din rafie alba si i-am pus si 2 pereti sa nu fie curent.

e in curtea mea.la distanta de vreo 3 metri de gardul vecinilor.

nu incomodeaza cu nimik pe nimeni.asha mi-am zis eu.dar se pare ca nu e chiar asha.

azi dimineata l-am gasit pe exterior murdar de cafea.aruncasera vecinii pe el.

si asta nu ar fi nimik.dar fac tot felul de sicane.arunca peste gard in curtea mea tot felul de obiecte.

ce ash putea sa fac?exista vreo cale legala de a face o reclamatie?

mi s-a sugerat sa ii filmez...dar nu pot lasa camera video afara tot timpul.mai ales ac ei cred ca o fac noaptea.

jo [hippi] si alexandra [testoasa]

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Jone,

din pacate nu stiu ce ai putea sa faci si e trist ca te muti la casa ca sa nu mai ai nici o treaba cu vecinii si sa stai linistita in patratica ta si cand colo[bang]. Si noi locuim la casa de 2 ani (apropos eu te stiu de la topicul ...construim...) si am avut si noi momente cand am fost descurajati dar cred ca oriunde te-ai duce e la fel.

Uite de ex eu in dreapta am un vecin care (desi locuim la 5 minute de centrul orasului) creste: porci, gaini, iepuri, porumbei si caine. Iti dai seama ca ne vine uneori un damf de damf de la toate animalele astea dar... ce sa-i fac, daca ma cert cu el ma sicaneaza tot timpul, asa ca o las moarta. Pe terasa unde mai tin eu deschis nu ajunge mirosul. O prietena m-a incurajat si mi-a spus ca decat gaze de esapament mai bine miros de animale[:-)))].

Iti doresc sa te bucuri de liniste in noua ta casuta mai ales ca eu stiu cu cate eforturi si cate sacrificii se face.

multumesc.

acum mi-am explicat eu de ce au unii gard de 2 metri si sisteme de supraveghere! (credeam ca urmaresc mustele! ca cine naibi sa sare 2 metrii de gard?)dar acum am gasit explicatia.si solutia.

jo [hippi] si alexandra [testoasa]

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...