Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

DESCURAJARE

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mari, sa iti traiasca baiatul, iti inteleg tristetea dar nu cred ca trebuie sa-ti indrepti furia spre dr Marinescu, probabil ca in tot acest timp a eliminat toate celelalte cai. Si organismul nostru este intr-o continua schimbare .... datele problemei se modifica de la an la an.

…si la mine, ceea ce era posibil in urma cu 2 ani, acum nu mai e posibil; c-est la vie … dar mai ales varsta, in cazul meu

eu zic sa lasi supararea deoparte sis a faci tot cu Marinescu in speranta ca te baga mai repede daca ai banii ca altfel dureaza cu programarile; succes

vezi ca ai pe prima pag. Scurtaturi spre subiecte fierbinti :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57163

gasesti

INFO MEDICI SI CLINICI

Mai am eu tot de pe forum:

DRESE SI INFORMATII UTILE PRIVIND

FERTILIZAREA ASISTATA MEDICAL

Bucuresti

MMC (Marinescu Medical Center)

Str. Av. Zorileanu, nr.44, parter, sector 1, telefon 021/ 224. 31. 27

Spitalul Giulesti

Calea Giulesti, nr. 5, tel 021/ 224. 93. 76

Spitalul Universitar de Urgenta

Splaiul Independentei, nr 169, sector 5, tel 021/ 224. 80. 77

Maternitatea Bucur

tel 021/ 330. 50. 91

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon"

Sos Pantelimon, nr. 340, sector 2, tel 021/255.40.90

Spitalul Clinic Polizu

Str. Polizu, nr 38- 52, tel 212. 92.04

Spitalul Clinic Caritas

tel. 021/ 322. 02.52

Spitalul Clinic Filantropia

B-dul Ion Mihalache, nr. 11-13, sect 1

tel 021/ 212. 89. 30, 212. 89. 96

MEDSANA

Str. Nanu Muscel, nr. 12, sect 5, tel 021/ 212. 58. 47

MEDICOVER Grozovici

Str. Calistrat Grozovici, nr. 6, sectr 2, tel 021/ 212. 21. 63

Distribuie pe alte site-uri

Si uite-asa ne-am facut trei tulcence.....

Iana_Mariid="red">: si eu te sfatuiesc,la fel ca DJ Mama,sa faci FIV cu B.Marinescu...Cu atat mai mult cu cat ai fost pacienta lui de atitia ani si iti cunoaste f.bine cazul.Bafta multa!

Nusy

Iana, si eu cred ca ar trebui sa mergi in continuare pe mina lui. Din ce stiu eu, are rez. f. bune; sa mai stii ca tratamentele si investigatiile pt infertilitate dureaza f. mult, e normal, ca sa zic asa, pentru ca depindem de CM; dj are dreptate, valorile se schimba adesea, sint f. multi factori care le influenteaza, mai ales virsta (ti-o spune o pushtoaica care inca mai posteaza la aspirante peste 30, desi, cind sint rationala, ma duc unde-mi este locul, la 35).

Trebuie sa ai rabdare si incredere. Ai sa vezi ca toate fetele sint niste simpatice si ca or sa te ajute f. mult.

iana-mari id="blue"> nu dispera , esti pe maini bune , e locul cel mai potrivit acest site ptr nelamuririle tale , fetele de aici sunt de o exceptie rara , toate iti vor intinde o mana de ajutor , ai incredere in ele , te [pup] sit-i doresc sa reiei increderea in tine insati , vei vedea ca totul va fi bine pana la urma si vei gasi raspunsul exact pe care-l astepti si solutia cea mai buna ! Sunt atatia medici de exceptie , ciuleste bine urechea [;)] si-l vei gasi !

Sa-ti traiasca flacaul si sa ai noroc sa-i faci o surioara sau un fratior cat mai repede ! Eu asta-ti doresc din toata inima mea [pup] !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!

Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

buna iana_mariid="red">, asa cum bine spune nusy ne-am facut trei tulcence. Nu dispera, Marinescu e o alegere buna. Eu vreau sa fac FIV in toamna cu el si iti spun ca am cules informatii despre el de aici de la fetele astea atat de sufletiste si desi as inclina spre Szeged, am sa aleg totusi Giulestiul pentru ca e mai aproape. Nici pretul nu e unul mare, asa ca via Bucuresti. Iar despre doctor, mai ales ca-l cunosti, deja ti-ai facut intrarea la el. Eu trebuie sa-i spun dr. meu, care sa ma programeze apoi la el....complicat deci, isa tu faci un salt direct si probabil iti stie tot profilul ( adica ai facut o sumedenie de analize pe care deja le-ai facut) deci nu-ti ramane decat sa ai banii.

Succes, si tine-ne la curent

Sa-ti traiasca baiatul, si sa-i faci o surioara.

Te pupa o tulceanca de-a ta.

gabi

Titeluid="blue"> sa stii ca eu cunosc multe fete la care a amers din prima , deci reusite exista spre norocul nostru ca altfel , nimeni n-ar accepta sa faca un trat atat de lung , costisitor si mai ales greu de suportat fizic si chiar moral , unde mai pui si-o nereusita la coada din nefericire asa cum se intampla de f multe ori , din pacate ! Dar sanse sunt destule ! Felicitari ptr reusita ta , te [pup] si numai bine !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!

Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...