Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu ne primeste la gradinita la 3 ani fara 2 luni

madairina

Recommended Posts

Robert face 3 ani pe 03.11.2006 si la gridinita a zis ca nu il primeste ca nu are trei ani. Este legal? ca sa nu mai zic ca anul trecut a primit copii chiar mai mici decat Robert. Ciudat cum legea functioneaza numai cateodata. Va rog sa ma ajutati cu o lege in care sa vad si eu vartsa care trebuie sa o aiba pentru inscriere. Multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu stiu cum este legal, daca gradinita-i de stat sau particulara. Aici, de exemplu, fiecare gradinita are un regulament scris unde parintii gasesc tot ce vor sa stie: conditii de inscriere, etc. Oficial, gradinita unde merge copilul meu primeste copii de 3 ani impliniti. Robert al nostru e nascut in decembrie si l-am inscris din martie pentru anul care incepea in toamna, dar de dus l-am dus in ianuarie si n-a trebuit sa platim sept.-dec. pentru locul rezervat. L-ar fi primit si inainte de 3 ani daca am fi insistat, dar n-am vrut sa ne grabim.

Acum depinde si cat de mult tii la gradinita respectiva (ca gradinite mai sunt). Noi am fi fost dispusi la nevoie sa platim 3 luni ca sa ne pastreze locul decat sa-l primeasca abia peste 1 an.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Si aici e la fel...trebuie sa aiba anii impliniti in momentul inceperii anului scolar...

Si cand am predat la gradinita in Romania era aceiasi lege...se mai faceau si exceptii ca peste tot...dar...asa era legea...

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Asa cum zice si Cristinaid="red"> si aici ca si in RO legea e sa aibe 3 ani impliniti. La noi fratiorul e deja la gradi, Vivien face 3 ani pe 27 ianuarie 2007 si in perioada inscrierilor in februarie, educatoarea sefa m-a abordat daca nu vreau s-o inscriu de anul asta, eu n-as fi intrebat ca stiam ca trebuie sa aibe 3 ani impliniti. Deci sint si exceptii, am fost de acord si din august pina in octombrie va merge numai dupa amiaza si dupa si dimineatza. Deci se poate.......si altfel totul e sa gasesti bunavointa. Noi am fost de acord ca ea oricum vrea si platim acelasi tarif pt. 2 copii ca pt. unul.

toate cele bune

narcisa

Eu cred ca il primeste la cresa... Il poti lasa acolo un an... apoi la trei ani impliniti la gradinita...

Este vorba de program prelungit sau scurt? Pe Adi la program scurt (noi avem bona de la 1 an si 9 luni) cu grau l-au primit la 3 ani si noua luni, pentru ca nu au decat doua clase grupa mare si grupa pregatitoare. Asa ca a fost cel mai mic, a racit tot timpul, nu a invatat mare lucru... Dupa un an l-am mutat, dar sa stii ca a contat enorm acest an...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...