73daria Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Eu am un baietel de 17 luni, pe care vreau sa-l dau la cresa la 2 ani, dar am inteles ca doar cele particulare iti ia copilul de la varsta asta, iar cele de stat de la 3 ani impliniti in septembrie cand se deschide anul. Intrebarea mea este daca cunoaste cineva o cresa(gradinita) in Bucuresti, care sa-mi ia copilul de la 2 ani si care sa aibe costuri mai mici, eu pe net am gasit numai de la 5-6 mil. in sus.Va multumesc adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
katty Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Anul trecut cand l-am inscris pe Andrei la gradi la grupa mica, se inscriau copii care implineau 3 ani in anul calendaristic 2005. Dar la el in grupa exista si 2 copii care au implinit 3 ani anul acesta, unul care a venit de la inceput, si celalalt care a venit in februarie (cind a implinit 3 ani), dar nu a stat decat o saptamana fiindca nu s-a putut adapta. Gradinita e de stat! Dar poate s-au mai schimbat lucrurile avand in vedere ca sunt mai multi copii! Oricum ptr. inscrierile de anul asta (scrie deja ca nu mai sunt locuri) pe afisul de pe usa scrie ca au prioritate: copii care locuiesc langa gradinita, copii care au frati mai mari in gradinita etc. Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva) [cheers] Poze aiciid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Ana68 Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Banuiesc ca depinde de politica interna a gradinitei.Luana e nascuta in 28 octombrie si eu deja am inscris-o la gradinita, este gradi de stat.Asa ca in 15 septembrie va avea 3 ani fara o luna si ceva si totusi a primit inscrierea,chiar doamna directoare,fara nici o spaga si fara nici o caciuleala.M-am dus pur si simplu si am spus ce vreau.Si gata! Succes tuturor! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
palmyrah2002 Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Si Mihnea a mers la gradi la 2 ani si 11 luni,la gradinitza de stat. Cred ca depinde de amambilitatea educatoarelor si ma intreb daca pot fi asa de neintelegatoare,incit sa nu-ti primeasca copilasul! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
madairina Postat Iunie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Ma gandesc ca anul acesta sunt mai multi copii si din cauza asta sa refuze directoarea. Speram totusi ca vom rezolva problema ca oficial inca nu au fost inscrierile. In ceea ce priveste cresele stiu ca primesc copii de la 1an si jumatate dar nu are rost sa il duc cateva luni la cresa si pe urma sa il mut la gradinita. Are cu cine sa stea acasa dar vreau sa se duca la gradinita ca daca sta mult cu bunicii acasa ii cam cresc cornite si ma gandesc ca daca sta in colectivitate are mai multe de invatat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
madairina Postat Iunie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Sunt curioasa chiar nu mai are nimeni problema asta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
madairina Postat Iunie 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 quote:Originally posted by 73dariaEu am un baietel de 17 luni, pe care vreau sa-l dau la cresa la 2 ani, dar am inteles ca doar cele particulare iti ia copilul de la varsta asta, iar cele de stat de la 3 ani impliniti in septembrie cand se deschide anul. Intrebarea mea este daca cunoaste cineva o cresa(gradinita) in Bucuresti, care sa-mi ia copilul de la 2 ani si care sa aibe costuri mai mici, eu pe net am gasit numai de la 5-6 mil. in sus.Va multumescadrianaid="quote">id="quote">Nu este adevarat la cresa ii primesc de la 1 an si jumatate. Am doua prietena care asa au dus copii si nu au avut probleme. La cresa de stat. Mai intreaba trebuie sa gasesti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dianaiulie2009 Postat Iunie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2006 Si eu am vrut sa-mi duc fetitza la cresa cand avea 1,3 ani dar mi s-a spus ca nu sunt fonduri pentru a face o grupa asa de mica si ca de la 2 ani mi-o primeste . La noi in orash exista doar o singura cresa si este de stat . La camin si eu stiu ca aici nu primesc numai copii care au implinit 3 ani , dar sunt inscrisi din timp si dupa implinirea varstei se pot duce la gradinitza . albumele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.