Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Procura pt schimbare pasaport...

sinzi_ana

Recommended Posts

Sotului meu ii expira pasaportul in curand...

Pot sa ii schimb eu pasaportul daca el imi face o procura? Sau trebuie sa fie personal???

Pentru ca eu am sa ajung in Romania si vrem sa facem "schimbul" in Ro si nu prin ambasada aici in Sua...

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu sunt sigura ca poti.

Cel mai bine dai un telefon la serviciul pasapoarte in orasul unde vei locui si explici problema.

Am vrut si eu sa-mi schimb pasaportul si i-am dat aceasta sarcina socrului, care a mers la serv.pasapoarte si a intrebat.

Raspuns - nu - trebuie sa fie persoana in cauza caci tre sa fie fotografiata acolo si luat amprente digitale.

Asadar am renuntat, ce-i drept pasaportul meu expira in ian 2007.

Poate ca tot ce scriu eu aici nu se incadreaza situatiei tale, caci stiu multe persoane care au facut asa - schimb pasaport prin procura - si a functionat.

De aceea te sfatuiesc sa intrebi in loc unde vrei sa-l schimbi.

Poate ai nororc.

O zi buna

Adina

[gravi]

Eu am facut o procura pentru tatal meu, la Consulatul Romaniei de la Muenchen. A costat vreo 40-45 € (chiar nu-mi mai aduc aminte exact).

Si-am facut fotografii tip pasaport, pe care le-au scanat la serviciul de pasapoarte. Ce-ar fi sa suni la Consulatul sau Ambasada Romaniei din SUA si sa intrebi? In principiu ar trebui sa fie posibil cu procura. Doar nu sunt absurzi...

Din cate stiam eu, nu e posibil sa-ti faci pasaportul prin intermediul ambasadei/ consulatului daca nu esti cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Atat. Dar procura ai voie sa faci.

Astept vesti. Mult succes!

Corina

La mine a mers prin ambasada. Am facut procura legalizata la ambasada, trimis toate actele in Romanica, in doua saptamani iesit pasaportul. Inca n-am pus mana pe el ca n-am gasit cel mai sigur mod de transport, dar de facut e facut. Mai greu a fost cu buletinul ca desi aveam toate actele, inclusiv procura legalizata de ambasada n-a vrut tanti aia de la ghiseu si pace sa primeasca actele si sa-mi schimbe buletinul: cica sa vin in persoana, sa ma vada ea!!![bang]

In concluzie sunt si raman in ilegalitate cu buletinul ca in doua saptamani de concediu cat am numa cozi la politie n-o sa fac [alcool]

http://community.webshots.com/user/georgianab

eu tocmai mi-am facut pasaportul prin procura.. n-a fost nici o problema..

l-am primit acum 2 saptamani [bis]

a durat mai mult (cam 2 luni) ca a trebuit schimbat si buletinulid="size1">

n-au cerut nici o amprenta nici sa ma vada personal [:D] nimic [:D]

baftaid="Comic Sans MS">

------------------------

Bandit si laleaua ;-)id="Comic Sans MS">[pis]

Eu am mers o data la urgente si am atasat copie dupa biletele de avion ca sa le dovedesc ca nu mai am timp sa astept la programare normala.Intrasem in tara cu un bilet de calatorie ptr ca asaportul imi era expirat si aveam nevoie de el neaparat la iesirea din tara.

corinadana mama Ralucai

The mother's heart is the child's schoolroom.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...