Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Samponul REVALID

Recommended Posts

ce parere aveti? l-ati folosit? cum e?

eu mi-am cumparat un tub ieri dar inca nu m-am spalat cu el.

nu imi cade parul foarte tare, dar totusi cade si as vrea sa opresc caderea lui.

trebuie neaparat luat cu fiole sau pastile? sau e de ajuns samponul?

haideti sa ne impartasim experienta!

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz[pis] Bubulina[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai exista si sampon Revalid? Ca eu stiam doar de pastile.

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

Ramonika, eu folosesc samponul Revalid de aproape 3 saptamani, insa nu observ vreo imbunatatire[V] Eu si alaptez, si poate asta e o problema, poate si sarcina ....

Sper ca tu sa ai mai mult succes !

pupici,

Camy & Daria [bibe]

Varsta Dariucaiid="red">

Poze Camelia [mamica] si [copil] Alexandra Daria (02.01.2006)

POZE NOU - NOUTZE

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~id="red">id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by Ramonika

da, exista pastile, foile, sampon si crema de par toate REVALID. ma gandeam daca folosesc numai samponul are efect, sau tre sa le iau pe toate? [alcool]

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz[pis] Bubulina[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis]
id="quote">id="quote">Eu cred ca ar trebui sa aiba efect.De regula ar trebui sa scrie in instructiuni daca se mai administreaza si capsule pe perioada utilizarii samponului.Nana Motocid="Comic Sans MS"> Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa] "Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by Luna75

Eu am folosit doar tablete Revalid si am fost foarte multumita de rezultat.Ma gandesc ca si samponul e la fel de bun.Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

id="quote">id="quote">si nu te-ai ingrasat de la pastile? ca de asta ma tem eu cel mai tare... [alcool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...