clyo Publicat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 9, 2006 ...la mare la soare saptamana viitoare plecam in concediu la mare; as vrea sa stiu cum ne putem proteja parul pe langa sapca / palarie. stiu ca exista anumite sprayuri / masti dar nu am folosit niciodata. functioneaza? anul trecut m-am intors din concediu cu parul distrus, uscat, deteriorat, inca nu si-a revenit si as vrea sa nu se mai repete. multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 In principiu acoperit e cel mai sanatos. Dar atunci cand il uzi cu apa marii (f sarata) sau cu apa de la piscina (clorata si tratata cu diverse subst) tot e afectat... Exista balsamuri speciale, masti si chiar sampoane care aduc unplus de hidratare parului tinut sub soare si in atmosfera sarata de la mare. Eu foloseam balsam after sun la dusul de dupa plaja ba chiar si fara sa merg la soare imi dadeam cu el atunci cand parul era foarte incurcat. Si... functiona. Iar spray-urile de protectie din comert sunt un soide ulei , tot pentru a fora un film protector ... Tot la fel de bine poti sa ti administrezi fara griji ulei de masline pe par ;) e chiar la-ndemana! [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Eu va recomand uleiul de parde la Hemel care contine exctracte din plante,uleiuri eterile ,miere de albine si uleiuri vegetale.Protejeaza foarte bine impotriva factorilor UV,rezolva problemele legate de patologia pielii capului(matreata,coji,...),intaresc radacina firului de par si inlocuieste foarte bine balsamul dupa baie. nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 mai nu stiu fetelor vcume la voi, dar la noi (la mine si la sotzul meu) este exact opusul, si anume: de cate ori mergem la mare isi revine si parul si tenul (daca avem vreun coshuletz, bubitza). si toate astea fara prea multa protectie!!! probabil de la soare si de la apa sarata!! "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Intr-adevar,razele soarelui au rol de distrugere al microbilor de la suprafata pielii,fixeaza foarte bine calciul in organism,dar si unul daunator datorita razelor UV,care sunt de doua tipuri:cele de tip A care produc arsuri(bronz) si cele de tip B care incretesc pielea(ridurile).Asa chiar daca ti se pare ca fara protectie nu se intampla nimic rau,eu cred ca in timp se vor vedea efectele. nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 quote:Originally posted by nicoledIntr-adevar,razele soarelui au rol de distrugere al microbilor de la suprafata pielii,fixeaza foarte bine calciul in organism,dar si unul daunator datorita razelor UV,care sunt de doua tipuri:cele de tip A care produc arsuri(bronz) si cele de tip B care incretesc pielea(ridurile).Asa chiar daca ti se pare ca fara protectie nu se intampla nimic rau,eu cred ca in timp se vor vedea efectele.nicoledid="quote">id="quote">aaaa nu, nu ma intelege gresit , folosesc crema de plaja, dar cu factor de protectie foarte mic (nu i-am prea dat importanta). si nu7 folosesc "chestii" speciale: pt par dupa plaja, uleiuri....."Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Iunie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 fetelor, multumesc mult de tot. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Eu mereu mi-l acopar fie cu o basmalutza fie cu o sapca. Nu il las sa il bata soarele. Concediu placut si sa aveti timp frumos![flo] Nana Motocid="Comic Sans MS"> Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> "Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Iunie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2006 E foarte bine cum procedezi.Multe salutari si mult soare! nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amarantina Postat Iunie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2006 In gama Kerastase soleil exista pe langa sampon, balsam, masca, etc si un spray care se numeste Aqua Protective. E uleios, miroase a lacramioare si chiar protejaza parul. Eu l-am luat mai mult de fitze, dar pana la urma si-a meritat banii - m-am intors de la mare cu un par superb. Am pulverizat pe toata lungimea parului de cateva ori pe zi, in special inainte sa intru in apa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.