NinaR Publicat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 9, 2006 Am fost la un medic homeopat, am primit tratament cu granule, seve, siropuri, pentru 3 luni. Am de luat diverse granule homeopate de 4 ori pe zi. Citind pe un site am gasit urmatoarea informatie: "Tratamentul se face cu un singur remediu, cel care corespunde cel mai bine stãrii patologice actuale. Experimentele fãcute pe voluntari (proving) s-au fãcut cu fiecare remediu în parte, niciodatã cu mai multe remedii în acelasi timp si aceastã regulã se pãstreazã si pentru tratament" Cei care ati urmat tratamente homeopate, va rog sa ma lamuriti la voi cum a fost tratamentul? Un singur fel de granule pe zi sau mai multe dar la ore diferite? Merci. Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 presupun c-ai vazut si tu ca medicul homeopat te intreba despre diversele simptome si in functie de asta isi lua notite (cel putin asa stiu eu ca se practica). Eu am de luat 6 feluri diferite de grauntze in fiecare zi plus 4-5 diferite saptamanal...Urmez tratament din luna martie, se schimba schema in functie de necesitati, dar nu am avut vreo problema pt ca am luat mai multe remedii in acelasi timp. [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxali Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 La noi in Itaia,doctorii (pediatra) in general te intreba daca vrei tratament omeopatic-naturist sau clasic.Eu baiatului meu cind avea traheea inflamata,tuse incontinuu,i-am facut tratamentul omeopatic.Prima zi 2 doze(tubulete ) diferite, care trebuiau luate la cu pauza intre ele de 2 ore.De a doua zi incepeam al tratamant.Din alte 2 tubulete diferite, care contineau multe pastile, ii dateam de doua ori pe zi 5+5 din fiecare.dupa tratamentul omeopatic trebuie sa ai rabdare ca efectele nu apar imediat(absorbtia in organism). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mica-mica Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Fiecare tratament este personalizat, si remediile care ti le-a dat dr.s-or completa unul pe celalalt. Din cate stiu eu , singurile reguli la acest tratament este ca inainte sau dupa ce iei remediile sa nu mananci/bei cca 30 min. si sa renunti la produsele mentolate, care diminueaza efectul remediilor . "Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Iunie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 quote:Originally posted by Mica-micaFiecare tratament este personalizat, si remediile care ti le-a dat dr.s-or completa unul pe celalalt.Din cate stiu eu , singurile reguli la acest tratament este ca inainte sau dupa ce iei remediile sa nu mananci/bei cca 30 min. si sa renunti la produsele mentolate, care diminueaza efectul remediilor ."Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."id="quote">id="quote">Multumesc tuturor pentru raspunsuri, m-am linistit.Mai am o nelamurire, pe langa tratamentul sus mentionat mi-a recomandat ulei de pin si ulei de cimbru, sunt foarte mentolate; de 3 ori pe zi cate 5 pic. Cum e cu efectul?Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Uleiurile vegetale,care sunt contine in siropurile acestea au valori terapeutice foarte mari.Din cate stiu eu pin-ul actioneaza si trateaza foarte bine problemele legate de aparatul respirator,iar de cimbru ....nu mai stiu acum,ii dai cautare pe google si afli exact ce efect au. nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abriana Postat Iunie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2006 Buna Nina, este important sa le intercalezi pe toate cele prescrise, astfel incat sa poti respecta intervalul de 30 min inainte si dupa ce ai luat granulele. Daca de exemplu se intampla sa sari vreo doza, nu e problema daca o iei odata cu siropul de ex.Doar efectul diminua, atat. Sa incerci sa schimbi si pasta de dinti, cu una nementolata pt o eficienta mai buna - Homeodent de ex. Granulele sa nu intre in contact cu metal, mana, le pui in capacel si le arunci sub limba. SANATATE MAXIMA ! Mona & Briana (8.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_v Postat Iunie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2006 Eu stiu ca sint 2 curente in homeopatie: cu remediu unic si cu mai multe remedii. Primiii zic ca trebuie dat un singur remediu care se potriveste cel mai bine pe simptomele pacientului (astia mai zic ca din cauza administrarii mai multor remedii nu mai stii care remediu a dat efecte bune si care nu ). Ceilalti n-au probleme din astea si prescriu mai multe remedii probabil fiecare potrivindu-se cel mai bine pe unul sau mai multe simptome. Homeopatul meu da mai multe remedii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxali Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Incearca pe www.homeopatie.ro...sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Homeopatul la care mergem noi da mai multe remedii (3-4) dar se iau dupa o schema anume si nu pica mai multe in aceeasi zi. poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.