Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

OPERATIE GLAUCOM

Recommended Posts

Acum un an mama mea a fost diagnosticata cu glaucom cu unghi inchis. A urmat tratamente peste tratamente dar tensiunea intraoculara nu a scazut, asa ca urmeaza sa faca operatia. Am rugamintea daca ati trecut prin asa ceva sa-mi impartasiti si mie tratamentul, doctorii si eventual daca imi puteti recomanda un dr. (eu sunt din Iasi dar ma gandeam sa-i fac o programare in Bucuresti).

Va multumesc.

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Soacra mea a fost diagnosticata cu glaucom unghi inchis acum aproape 2 ani; de atunci e in tratament (3 sortimente de picaturi + ochelari), nu-i scade tensiunea, dar nu i-a fost recomandata operatia... Am, insa, o cunostinta, cam de aceeasi varsta cu ea (50 si un ceva de ani) care s-a operat anul trecut la Municipal (Bucuresti), prin pila la Oprescu. Nu are voie sa mai faca nici un fel de efort fizic, trebuie sa se fereasca de lumina puternica, sa stea departe de TV etc. Cu toate astea, dureri de cap si de ochi inca mai are... Eu, una, nu cred ca dupa o astfel de operatie scapi complet si pentru totdeauna de probleme.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...