Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bb-le ne face programul?

Recommended Posts

La maternitate ne chemau la ora fixa la alaptat. Cand ne-au externat nu ne-au zis cum sa procedam.

La mine de exemplu bebelusul toata ziua doarme si nu mananca prea mult, iar noaptea...alba!Mananca mult, sughite, colici, caca...tot programul!

Gresesc eu ceva? Ar trebui sa il scol la papa neaparat ziua tot din doua in doua ore? Ce sa fac? Sa il mai tin si asa...la verticala in brate sa mai stea treaz? Isi va regla el programul? Sau trebuie sa ii impun un program?

Uneori ma si sperie ca doarme atat ziua...ma tot duc sa vad daca nu e ceva in neregula....

Ce ma sfatuiti?

POZE CU RAZVAN MIHAI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ei mi-au fixat programul, dar eu am incercat sa fac alaptariile de noapte anoste (lumina putina, fara mangaieri si vorbe) iar cele de zi super atractive... Asta si scosul ziua afara in lumina soarelui (dimineata si seara) ii ajuta sa-si regleze viata mai solar. In vreo luna s-a rezolvat[:D]

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mary P

Din ce descrii tu, copilul tau e inversat cu programul: adica noaptea e zi si invers!

Asa a fost si al meu, ziua dormea cate 3-4 ore legate si noaptea tipa, manca, colici, tot tacamul. Treaba a tinut 2-3 zile, pana i-am schimbat programul, adica, ziua - lumina, vorba, mancat, plimbat in brate, povestit. Noaptea- intuneric, liniste, fara joaca, supt, tinut putin la verticala, si apoi pus la loc in patut la nani. Intr-o saptamana era la loc cu orarul :)

A, am uitat sa-ti spun. La inceput l-am schimbat noaptea pt ca habar n-aveam cum sta treaba, desi cu lumina stinsa - veioza mica. Dar saracu copil racnea din toate puterile, ca-l trezeam din somn cu schimbatul si il speriam. Pana m-am luminat la cap si l-am lasat in pace. De pe la 2-3 saptamani nu l-am mai schimbat niciodata noaptea. Asa e cand esti proaspata mamica, nu le stii pe toate...

Coraly si Sergiu

poze

quote:Originally posted by coraly

Mary PDin ce descrii tu, copilul tau e inversat cu programul: adica noaptea e zi si invers!Asa a fost si al meu, ziua dormea cate 3-4 ore legate si noaptea tipa, manca, colici, tot tacamul. Treaba a tinut 2-3 zile, pana i-am schimbat programul, adica, ziua - lumina, vorba, mancat, plimbat in brate, povestit. Noaptea- intuneric, liniste, fara joaca, supt, tinut putin la verticala, si apoi pus la loc in patut la nani. Intr-o saptamana era la loc cu orarul :)A, am uitat sa-ti spun. La inceput l-am schimbat noaptea pt ca habar n-aveam cum sta treaba, desi cu lumina stinsa - veioza mica. Dar saracu copil racnea din toate puterile, ca-l trezeam din somn cu schimbatul si il speriam. Pana m-am luminat la cap si l-am lasat in pace. De pe la 2-3 saptamani nu l-am mai schimbat niciodata noaptea. Asa e cand esti proaspata mamica, nu le stii pe toate...Coraly si Sergiupoze

id="quote">id="quote">Pai si daca vomita si se uda? Sau daca are muuult pishu si cc in pampers? Il las asa noaptea?POZE CU RAZVAN MIHAI

Se intampla si nu rar sa faca copilul kk in timp ce-l alaptezi sau imediat dupa, asa ca, desi e noapte, cred ca cel mai bine este sa-l schimbi. pressupun ca nici el nu se simte prea bine cu un "pampers" foarte plin, fie si numai cu pipi.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

quote:Originally posted by MaryP

Mary P.......A, am uitat sa-ti spun. La inceput l-am schimbat noaptea pt ca habar n-aveam cum sta treaba, desi cu lumina stinsa - veioza mica. Dar saracu copil racnea din toate puterile, ca-l trezeam din somn cu schimbatul si il speriam. Pana m-am luminat la cap si l-am lasat in pace. De pe la 2-3 saptamani nu l-am mai schimbat niciodata noaptea. Asa e cand esti proaspata mamica, nu le stii pe toate...Coraly si Sergiupoze

id="quote">id="quote">Pai si daca vomita si se uda? Sau daca are muuult pishu si cc in pampers? Il las asa noaptea?POZE CU RAZVAN MIHAI
id="quote">id="quote">Eu i-am schimbat tot timpul, dar repejor si cat mai fara tam-tam. Pe masura ce a dormit mai profund noaptea s-a terminat ca kk, pishu noaptea.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Bianca a fost cu mine in rezerva in maternitate si a fost alaptata la cerere pina a fost intarcata! Dar asa cum spun fetele: noaptea in liniste si semiintuneric iar ziua cu povesti, mingiieri sau muzica in surdina! De schimbat, am schimbat-o noaptea pina pe la 6 luni, ca facea destul de des kk dupa alaptat. Colicii, am observat eu, sint mai prezenti noaptea decit ziua....

Flavia si Bianca[bibe]

Bia vijeliaid="red">[copil]

Pai nu ai inteles bine. Eu il schimbam de pisu noaptea, si nu era necesar. Norma ca daca face caca nu-l lasi asa. Dar pe semiintuneric si repede. Al meu dupa o saptamana si-a revenit cu programul si nu mai facea caca noaptea, asa ca nu era necesar sa-l schimb. Nici acum nu-l schimb noaptea de pisu!

Coraly si Sergiu

poze

Pai nu ai inteles bine. Eu il schimbam de pisu noaptea, si nu era necesar. Norma ca daca face caca nu-l lasi asa. Dar pe semiintuneric si repede. Al meu dupa o saptamana si-a revenit cu programul si nu mai facea caca noaptea, asa ca nu era necesar sa-l schimb. Nici acum nu-l schimb noaptea de pisu!Coraly si Sergiupoze

id="quote">id="quote">Acu' am priceput!Incerc sa vad ce am inteles de la voi!Multumesc![flo]POZE CU RAZVAN MIHAI

Eu nu i-am facut program. Petra si l-a facut singura.

Acum doarme la aceleasi ore, mananca la aceleasi ore (desi uneori nu vrea sa pape). Cand era mica o schimbam noaptea de cate ori facea kk, uneori si daca nu facea (daca era plin pampersul). De cate ori vroia sa suga ii dadeam (noaptea nu vorbeam cu ea). Cu timpul si-a facut programul.

Parerea mea e ca noi nu vrem sa crestem niste roboti.

Succes! [pup]

Off topic: La mine problema e ca doarme cu noi in pat. Petra simte nevoia sa fie tinuta de manutze, ea ma pitziga de mana cand vrea sa adoarma si ma strange in brate, uneori cauta si suzeta. Desi imi doresc sa o obisnuiesc singura in patut, nu pot. Nici nu vreau sa o lasa sa planga. Sigur va dormi singura candva, sau nu?! [;)] .

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

[foto] & [tv]

SCOALA SKI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...