Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta carne de pui


nadyana

Recommended Posts

Buna fetelor!Va rog, daca vreti sa ma luminati si pe mine intr-o privinta: cum se pregateste puiul la cuptor, intreg si in punga, daca se poate..daca stiti si altfel decat intreg, va rog sa-mi spuneti.Pe langa asta, vreau sa incep o dieta pe baza de carne de pui si m-ati ajuta f. mult daca mi-ati spune mai multe retete pe baza de carne de pui.

Va multumesc mult![biz]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

 

pui pe sticla (de fapt e un dispozitiv mic pe care l-am cumparat in Romania):

 

puiul condimentat, umplut cu sferturi de mar, ciuperci, ce mai vrei tu si fixat pe dispozitiv; in vasul de sub (sau intr-o tava- daca folosesti sticla de bere-pe care eu o umpleam cu apa) pun apa+ulei+condimente, un morcov, 1/2 ceapa; din cind il cind il ung cu sosul din vas.

 

piept de pui batut, condimentat prajit in ulei, scos pe o hirtie absorbanta; in tava pun la prajit 1/4 ceapa, 1/2 ardei gras, 3-4 catei de usturoi si ciuperci ( proaspete sau din conserva); cind sunt prajite pun pieptul de pui din nou, 2-3 rosii decojite si 1/2 pahar apa fierbinte; cind e aproape gata arunc oregano si 1 lingura de smintina- cind il iau de pe foc, si o amestec usor in sosul format.

 

ficat de pui: 1/2 pahar lapte si 1/2 pahar ulei, condimente, lasat pe foc mocnit si cind e gata usturoi taiat marunt;

 

paprikas de pui:

 

1/2 ceapa rosie si 1/4 ardei rosu prajite putin,cu boia, peste care arunc

puiul taiat bucati ( de preferat de ferma, sau de la tzara- au carnea mai tare, mai gustoasa) il las la foc mocnit acoperit 5-10 minute, amestec des sa nu se prinda de fund- cit sa faca crusta rosie;

torn o cana de apa fierbinte si-l las sa fiarba; cind e gata amestec o lingura rasa de faina alba cu o cutie de smintina si torn peste; il mai las-pe ochiul fierbinte cu focul stins sa mai dea un clocot,cind il iau de pe foc pun patrunjelul tocat-dupa gust;

merge cu mamaliguta

 

pofta buna

 

 

 

http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adrianai

membru incepator

 

 

 

 

Romania

Bucuresti

224 Posts

Trimis la - 13/06/2006 : 10:41:04

--------------------------------------------------------------------------------

 

Snitel de pui

Ingrediente: pui, pesmet, oua, sare

Mod de preparare: Daca nu aveti pui dezosat, dati iama in congelator si daca aveti ciocanele, copanele, piept de pui e totul in regula, numai sa aveti ce scoate de pe oase, indiferent de cat de mici ies bucatelele. Fierbeti deci ce ati gasit mai devreme in congelator si dupa aceasta operatiune incepeti dezosarea(ce ramane aruncati intr-o ciorba sau la pisica, in functie de mofturile acesteia. Sa aveti un bol cu ou batut bine si unul cu pesmet(mai adaugati cand nu ajunge). Potriviti forma bucatelelor dezosate si tavalitile alternativ in cele doua boluri, de preferat ultima tavaleala sa fie in pesmet. Incingeti tigaia ce contine o cantitate rezonabila de ulei a.i. snitelele sa fie acoperite in ulei si adaugati-le avand grija sa le mai si intoarceti si eventual sa le intepati pentru o patrundere mai buna.

 

 

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

Editat de - Adrianai on 13/06/2006 10:43:29

 

Adrianai

membru incepator

 

 

 

 

Romania

Bucuresti

224 Mesaje

Trimise - 13/06/2006 : 10:42:37

--------------------------------------------------------------------------------

 

Pilaf Sarbesc

Ingrediente; 2 pulpe de pui, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei grasi, 1 morcov, 5-6 rosii coapte, ciuperci (facultativ), 2 linguri ulei, piper, sare, delikat, 2 pahare de orez (care va fi pus la inmuiat in apa rece 1 ora), 4 pahare de supa de pui

Mod de preparare: Ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa, sare si delikat. Separat, se caleste ceapa in ulei pina se inmoaie, se adauga ardeiul gras taiat feliute si dupa 2-3 minute se adauga si rosiile decojite, taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pina cind rosiile se inmoaie si se adauga cele 4 pahare de supa in care a fiert puiul si citeva rondele de morcov. Se fierb impreuna aproximativ 15-20 minute, apoi se adauga orezul spalat si scurs bine. Se pune capac si se lasa la foc mic aproximativ 15-20 min. Cine doreste poate pune si ciuperci inainte de a se adauga rosiile.

 

 

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Crochete de carne alba

 

Ingrediente: 750 g piept de pasare, 100 g unt, 200 g pesmet, 3 oua, suc de lamaie, 200 ml ulei, sare, piper, verdeata, 6 lg. sos de rosii

 

Carnea se dezoseaza, se inabusa in unt si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se adauga 2 galbenusuri, apoi 2 albusuri batute spuma si putin suc de lamaie. Se sareaza si se pipereaza.

Se formeaza crochete care se trec prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc presarate cu verdeata, cu sos de rosii si salata verde.

 

 

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...