nicol_nicol Publicat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2006 Nu stiu ce sa cred si cat de adevarat este. Aflandu-ma la plimbare cu bebelina mea de 8 lunute, o mamica mi-a zis ca nu e recomandabil sa o imbrac pe fetita mea in hainute de culoare roz pentru ca aceasta culoare ii enerveaza pe bebelusi. Se zice ca verdele ii linisteste si sa-i cumpar hainute de culoare verde. Ce ma sfatuiti sa fac?, credeti ca e adevarat acest mit? Noi nu avem hainute decat de culoare roz, rosu si galben. Mamica fericita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 mai, eu una nu prea cred in astea...linistit sau nu, copilul meu poarta in acest an verde, ca asta este culoarea anului la hainele pt pici...si pot sa-ti spun ca mie mi se pare mai nazdravan[:D] noi am intalnit in parc oameni (cand eram mai mici) care ma apostrofau ca vezi doamne este baietel si nu este prea bine sa poarte rosu, culoare perdominanta in garderoba baiatului pana anul asta... Eu stiam ca este o culoare"neutra" si ca rozul este pt fete..plus ca-i sta demential...si nu am intrat in panica... Stim de aranjamentul in casa, culorile care linistesc, dar la haine????!!!hai ca-i buna, poate stie cineva mai multe... www.bankingnews.ro www.cafeneauabancara.ro www.banisiafaceri.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Nici eu nu prea sunt in tema dar mi-a venit acum in minte o colega care ma innebunea sa ma imbrac in bluza verde la interviuri, cica verdele la haine confera incredere si relaxare.... exista interpretari specifice fiecarei culori dpv al imbracamintei dar... fiica-mea a purtat destul roz si nu s-a enervat deloc... azi in parc a avut o bluza verde , sa fie oare din cauza asta ca ne-am inteles bine cu ea? [alcool][alcool][alcool]... Si oare de asta se poara roz cu verde intr-o veselie? Pt echilibrarea influentelor? Chiar sunt curioasa... Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena_oona Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Eu mi-am imbracat fetita foarte mult in roz, alb ,rosu si galben cand era mica.Nu mi s-a parut sa fie agitata din cauza asta.Rozul mi se pare foarte potrivit pentru fetite. Nu cred ca , copii, dau atentie culorilor pe care le poarta, mai ales cand sunt mititei. Nicol id="red">imbraca-ti fetita cum iti place ,critici sunt si vor fii in continuare multe.Important e sa-ti placa tie cum e imbracata fetita ta. Stiam ca movul provoaca stari de nervozitate. Mie una verdele nu-mi place [xx(] Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004) "Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. " Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aelita Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Conteaza culorile oriunde.Asa cum influenteaza inter-o casa,influenteaza desigur si in hainele pe care le purtam. Dar nu am auzit ca rozul sa enerveze. Stiu ca rosul aduce energie,deci ar fi singurul care ar enerva,dar asta numai in cazul persoanelor foarte foarte active. Dar e bun in cazul persoaneleor linisite. Eu cred ca rozul aduce liniste si in acelasi timp viata . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_carmen2003 Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 E o chestie de-a dreptul aberanta cu moda si culorile pt copilasi. De exemplu, pt fetite totul e pe roz sau galben iar pt baieti totul e pe albastru, maro, gri in general in culori terne, de parca n-ar fi tot copii. Nicol, imbraca-ti copila in ce culori vrei tu si ii sta bine! Eu am baiat si l-am imbracat si in portocaliu si in verde si in rosu si in galben si am tinut prea putin seama de parerile unora sau a altora. Am intalnit babe binevoitoare care mi-au spus ca au crezut ca baiatul meu e fetita, le-am ras in nas si le-am spus ca am luat-o ca un compliment. Si putin mi-a pasat. El e sanatos, vesel si asta conteaza. Adica macar cat e copil sa poarte culori sa se bucure de ele. Si rozul nu enerveaza cu siguranta pe copii poate doar pe mamicile de fetite, care nu prea gasesc alte culori pt hainutele copiilor lor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aelita Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Pai poate si babele ti-au spus-o tot ca pe compliment. :) Nu are de ce sa fie rau ca il imbraci in ce culori vrei ,sau daca fetita e confundata cu un baietel sau inverrs. Cand sunt mici oriucm toti sunt niste scumpi . Bine ,ce ziceti de rochite la baietei si de codite ?Nu la carnaval,ci in mod constant . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi_2005 Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Nu cred ca rozul poate enerva dar culorile pe care le purtam sunf f importante atat pentru noi cat si pentru bebelasi, eu am observat la puiutul mea ca e interesat mai mult de anumite culori, de ex, portocaliu, verde decat de altele. Cand ii cumpar hainute i le dau sa se joace putin cu el, portocaliul il atrage cel mai tare, urmat de rosu. Eu il imbrac in orice culoare imi place cum ii vine, de la verde pal la rosu intens si portocaliu. Poti sa diversifici si tu mai mult culorile, iar faza cu ce zice lumea pe mine una ma face sa rad...oare mai conteaza ce zice lumea, fazele astea erau in secolul XIX, tie sa-ti placa si copilasul sa fie fericit..asta conteaza. Silvi si bebe Alain poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisik 4ever Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 cei nascuti vara cand e multa lumina prefera oranj, cei nascuti iarna, violet. You're unique. Just like anyone else. ... si [copil] bursuca 08.05.05 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa Postat Iunie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 11, 2006 Stai linistita, nu cred ca rozul enerveaza! Vivien a fost intotdeauna un copil mai linstit si am imbracat-o destul de des cu ceva roz ii place cularea si n-am observat s-o nelinisteasca nici ca bb[:D]! Io cred ca unii nu stiu ce sa mai invebteze ca sa strecoare o mica rautate si sa te puna pe jar! As evita persoanele de genul asta pe viitor! toate cele bune narcisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.