Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Palatul Copiilor

Recommended Posts

Buna,

Scriu aici pt ca sunt extrem de revoltata pt ceea ce am vazut azi la Palat si nu stiu mai mult decat sa va impartasesc voua ce as putea face.

Pe scurt, am ajuns azi pana la Palat, undeva la intrarea din spate si acolo ce credeti...lume multa, costumata, parinti, bunici, copii. Pana aici nimic neobisnuit. Cand ma uit mai bine...[soc] fetite de maaxim 12 ani...in lenjerie intima dantelata, extrem de sumara, date cu ulei pe corp si pe umeri aveau lipite aripi de ingeri[soc] Ca si numar sa zic ca erau cel putin 10. Nu am cuvinte sa va spun ce gol in burta am avut. Ma uit mai atent si vad fetite mici de 6-7 ani, costumate si ele cu rochite cat mai "sexi" cu putinta...machiate la greu, stateau alaturi de celelalte si in sfarsit adolscente tot lenjerie intima, sau costume de baie dar fara aripi de ingeri, ci cu margele si sclipici la greu + costume de cadane si baieti la bustul gol pictati.[soc] Toate astea la PALATUL COPIILOR[:(]

Sincer nu stiu ce m-a revoltat mai tare...genul acesta de manifestare sau locatia...presupun ca locatia si faptul ca acei copii nu aveau ce cauta acolo. Am intrebat evident despre ce este vorba si ce credeti? Mi s-a raspuns " Este festivitatea de premiere a agentiei lui Costin Marculescu"[vom]

Si m-am luminat...era vorba de o "agentie de modele" care inchiriase scena de la Palatul Copiilor si care premia cei mai frumosi, frumoase " modele". Pai cum vor creste fetitele acelea care erau in tanga si cu ulei pe ele de la 11 ani, ca sa nu zic 10 si mai ales ce cauta GENUL asta de manifestare intr-un loc care se adreseaza EDUCATIEI copiilor?

Nu am nimic cu astfel de evenimente dar consider ca nu au ce cauta la Palatul Copiilor si nici fetitele acelea nu au ce cauta imbracate asa si nu cred ca cei de la Palat ar trebui sa permita asa ceva. Dar probabil ca pana la urma ce mai conteaza educatia daca e vorba de bani. [zz]

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hm, io n-ash blama nici conducerea palatului copiilor, nici agentzia lui Costin Marculescu, ci parintzii copiilor.

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

• Administrators

Mi se pare o mare greseala din partea parintilor atunci cind grabesc fortat maturizarea copilului.

Cred ca e deplasat sa vezi fetite nevinovate machiate si imbracate deplasat ... doar din dorinta parintilor de a soca si a iesi in evidenta.

Dar, din pacate... educatia este o materie la care nu toti parintii au nota de trecere.

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

parintii poarta toata vina pentru intreg "spectacolul"

nu ti-ar fi picat mai bine daca vedeai toate astea in alta parte..cu siguranta..

fiecare face ce-l duce capu'...

[9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Clar ca parintii poarta vina dar...totusi Palatul Copiilor reprezinta un simbol in educatia acestora...este o institutie...daca parintii sunt needucati si neinstruiti aceasta institutie nu ar trebui sa tolereze desfasurarea unui asemenea eveniment, pt ca institutile la randul lor au partea lor de responsabilitate in educatia copiilor dincolo de ce fel de parinti au acestia.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Chiar azi-dimineata am vazut la tvr1 emisiunea aceea cu muzica pentru copii, "Numai cu acordul minorilor", si m-a surprins in mod placut faptul ca o doamna din juriu le-a atras atentia copiilor ca vor sa para mai maturi decat sunt. Si acolo, in special fetele, au niste costume si un machiaj cam dubioase.

In plus, buggy, Palatul Copiilor este o institutie bugetara si numai curentul ii costa cateva milioane bune, lunar. Eu am inchiriat o sala acolo si pentru asta mi-au cerut tot felul de adeverinte ca ma duce capul sa lucrez cu copiii si ca nu desfasor activitati care contravin bunelor moravuri. Prin urmare, ma surprinde sa aflu ca sunt unii care sub emblema acestei unitati, se poarta de parca ar fi la balci. Urat!

Nu certati copiii cand viseaza!

Copiii

Noi doi

Mitele iubitele

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...