lilach Publicat Iunie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 12, 2006 Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Caut apartament de inchiriat, in regim hotelier. Am trimis e-amil in multe locuri insa din unele locuri nu am primit nici un raspuns si de la cele ce am primit, am primit raspuns negativ, adica nu au apartament disponibil in perioada pe care noi o cautam. Daca cumva voi stiti ceva va rog sa-mi scrie-ti. Noi cautam pentru 7/07 si pina in 9/07 deci doua nopti. Am dori sa fie in zona Universitatii.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple"> "Un sfirsit e un inceput..." ella&com.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilach Postat Iunie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2006 Am ramas "masca" cind am vazut subiectul pe care l-am deschis la Containerul verde [V] Nu pot sa inteleg de ce? Care este raspunsul vostru? Eu si cu familia mea sintem intr-o dilema (adica nu avem unde sa locuim pentru 2 zile\) si asta e ceea ce primesc???? Nu ma asteptam la asa ceva. Sint curioasa cine a facut asta? Cine chiar ma putea ajuta putea sa-mi scrie pe pm.id="Comic Sans MS">id="size2"> Oricum astept raspunsid="red">id="size3"> "Un sfirsit e un inceput..." ella&com.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.