Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

vreau un bb - uter retrovers

Recommended Posts

Sunt noua pe forum si am venit cu o problema. Imi doresc sa devin mama si uite ca nu se mai intimpla minunea[bang].Merg cu regularitate la medicul meu ginecolog (Tarpan Celus-Giulesti), am facut o serie de analize obisnuite, printre care si colposcopia, si in afara de un uter retrovers mi-a zis ca sunt ok. As vrea si eu citeva sfaturi de la mamicile care au trecut prin ce trec eu. Astep raspunsul vostru.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si eu ma confrunt cu o probl similara cu a ta. Am uter retrovers. In plus sotul are probl . Daca la tine nu sunt probl masc ci numai uter tau retrovers eu zic sa nu-ti faci probleme. Am inteles ca intr-adevar ramai mai greu insarc . Cunosc f multe fete cu aceasta probl si au ramas f. repede.Asta nu const o cauza de sterilitate. Poate mai sunt si alte probl.

Am si eu aceeasi problema: am inteles ca tine de noroc pana la urma: unele raman din prima (chiar si cu uter retrovers)altele dupa 10 ani!!! Eu inca nu am ramas si vreau si eu un bebe la nebunie!!!!Cica e bine sa stai culcata pe burtika dupa ca sa patrunda dansii mai usor!

Din pacate nu sunt mamica [q] dar pot sa zic si eu ce ti-au zis si si celelalte fete..

Uterul retrovers nu constituie o problema pt aparitia unei sarcini, sunt destule femei cu uterul asezat asa care raman insarcinate f repede si femei care il au in ateroversie si nu raman deloc..

In plus, cum zice si iazminnid="purple"> trebuie investigat si sotul tau, poate buba e la el

Si alta chestie.., dc zici ca toate analizele sunt bune (dc esti sigura ca le-ai facut pe toate) un alt factor mai poate fi stresul, chiar dc el nu are spermograma ok. Una din prietenele mele a ramas insarcinata natural dupa ce sotul ei a fost diagnosticat cu oligospermie si azoospermie.. Cum?? Au plecat in concediu si acolo s-a intamplat minunea. A avut o sarcina fara probleme si a nascut acum 2 saptamani o fetita sanatoasa [:)]

Asa ca... "pisicul" asta are siel multe de spus [:)]

Bafta si numai bine (poate vrei sa incerci un concediu la Sovata [:)] )

[pup]

“Nu te teme pentru ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo!”

nici eu nu sunt mamica , din pacate , dar sper sa fiu si cat mai repede

nu e nici o problema cu uterul asta retrovers crede-ma ; cunosc multe femei care au uterul retrovers si care au copii: mama( suntem 3 copii ) , o cumnata de-a mea si sora mea care e gravida;exemplele pot continua

incercati de mult sa aveti un bebe?

Si eu am uter retrovers si nu ar o fi o problema - importanta este pozitia, iaca anume asa - [sex][sex][sex]- noi ne facem de cap in pozitiile preferate, dar ultima aproape totdeauna este asta [sex][:I], nu prea imi place, pentru ca arata ca o comanda decit placere - s-apoi de fiecare data imi aduc aminte ca doctorita a spus ca trebuie asa[:I]

Aliona

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...