Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutorrr....... autorizatiile

Tudorr

Recommended Posts

daca nu am postat bine sub , rog din suflet pe moderator sa-l lase aici ca e urgent.... problema sta asa ... am avut un avocat sa-mi rezolve problemele legate de o firma nou infiintata ...act constitutiv bla bla bla si autorizatiile , pe care nu a facut-o si m-am trezit ca nu a inregistrat punctul de lucru la adm financiara in cele 30 zile , ca nu am aut de mediu , de la nu mai stiu eu cine , de la camera de munca , cine are firma stie despre ce vorbesc.... acu io ce fac , incotro o apuc .... ca e urgent, va rog daca stie cineva sa ma lumineze si pe mine ca trebuie sa o iau la pas si repede , unde trebuie sa ma duc sa depun astea si ce trebuie sa fac , alti bani de avocat nu mai am [alcool][alcool]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cate stiu, la Registrul Comertului se depun actele pt infiintarea firmei, si in functie de obiectul de activitate, ti se cer o serie de autorizatii pt eliberarea certificatului de inmatriculare.

Eu as incepe de acolo.

Succes.

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Si eu imi amintesc, ca tot la camera de comert trebuie mers prima data.

Sper sa nu te induc in eroare.

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

Completezi declaratiile pe propria raspundere da la registrul comertului pentru psi protectia muncii, etc, impreuna cu o cerere de autorizare a functionarii. In acesta cerere treci activitatile din actul constitutiv pe care vrei sa la autorizezi. +taxe si s-a rezolvat. Registrul Comertului vezi ca s-a mutat la P-ta muncii langa sediul Astral. BAFTA. Da-mi un PM daca nu intelegi sau daca nu te descurci

Deci , daca punctul delucru e declarat de la infiintare in actul constitutiv , ai depus atunci declaratie pe propria raspundere pentru cele 5 institutii avizatoare : PSi,DSP,DSV,ITM si ATM . Daca atunci cand te-ai inmatriculat , ai declarat punctul de lucru fara activitate , trebuie mers din nou la reg. com. pentru a da acea declaratie in care specifici ce activitati desfasori la punctul de lucru . Tu , personal nu trebuie sa mergi nicaieri , la institutiile avizatoare , se trimite de catre reg. declaratia respectiva , iar inspectorii vor veni , cam in 3 saptamani , la punctul de lucru pentru a vedea daca sunt indeplinite conditiil;e de desfasurare a activ. scrise in declaratie .

Daca , punctul de lucru , nu e declarat in actul constitutiv de la inmatricularea societatii , se depune la reg. com. o hotarare cu declararea punctului de lucru si in momentul depunerii ti se da si declaratia respectiva sa o completezi .

De la mediu , trebuie obtinuta autorizatie si mers personal la ei , doar daca se desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului . Aceste activitati ti le spun referentii de la reg. com. sau , probabil , daca dai o cautare pe google le vei gasi pe ceva site al celor de Agentia de protectie a mediului .

Daca mai ai nelamuriri , scrie si poate te pot ajuta .

Spor la treaba !!!

albumele noastre

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...