cristi22na Publicat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2006 buna,stiti ceva despre aceste facultati?tb sa ma hotaresc unde ma inscriu,vreau in bucuresti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana904 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Pot sa-ti spun despre Geografie daca vrei, desi noutati nu am ca sint 10 ani de cand am terminat. E frumos, e usor...dar gandeste-te ce faci dupa. Poate, daca te atrage cariera didactica...majoritatea colegilor mei de fac. sint profesori la div. nivele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Cateva lucruri despre snspa am gasit aici: http://www.snspa.ro/ro/admitere/brosura_SNSPA_2006.pdf Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICorina Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Buna! Am terminat un masterat de comunicare manageriala si resurse umane la snspa, dupa ce terminasem Litere....As recomanda SNSPA datorita multiplelor optiuni de specializare, toate in domeniile de mare cautare azi...cred ca o sa-ti placa! Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 a fost un mesaj cu nenumarate pagini despre snspa... la prieteni dintotdeauna. (SNSPA - Catalin)id="red"> 6 ani si ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grati.ela Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Sectia Geografia si economia turismului este interesanta. O sectie buna este si cea de Planificare teritoriala. Studentia este tare frumoasa (in fiecare semestru ai aplicatii - practic tabere de 1 saptamana). Profesorii sunt din cei care predau bine dar iti si cer sa cunosti (deci examenele se trec doar daca inveti). Merita sa combini Geografie cu Marketing sau cu Management. Daca prinzi locuri la buget la Geografie, iti poti alege Mktg sau Mng la ID ASE (se intra pe baza de dosar) sau la o facultate particulara. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x-woman Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Ce pot sa-ti zic despre Geografie.... Eu am terminat anul trecut Geografie pura, din anul III alegand sectia de Geografie umana si economica. E o facultate foarte frumoasa, nu stiu cat de usoara o considera altii, mie nu mi s-a parut... E mult de invatat pe de rost, dar nimic nu egaleaza aplicatiile practice de care mai spunea cineva.... Saptamani plecati cu rucsacul in spinare, calatorii peste tot in tara, oboseala dar si satisfactii... Dupa ce termini.......nu stiu, fiecare cum se orienteaza .... Profesor sau ......alte cariere... Daca ar fi sa aleg probabil as face tot geografie, dar combinata cu turism si o limba straina... Posibilitatile sunt mai multe dupa aceea... Multa bafta in alegere!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 eu tocmai dau licenta la SNSPA.Fac. Comunicare si Relatii Publice.e foarte faina.si mai faine sunt variantele pe care le ai dupa ce termini.poti lucra aproape oriunde! iaca aici: www dot comunicare dot ro Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jocelyn Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 SNSPA categoric. Ai mult mai multe optiuni dupa ce termini. Eu am facut Comunicare si Relatii publice si mi-a placut foarte mult. Materii interesante, cursuri noi, in pas cu realitatea, profesori f buni, examenele se trec pe stiute nu pe bancnote, doar secretarele sunt nasoale, dar asta poate e doar parerea mea. Everyone has a photographic memory, some just don't have film. id="size3">id="Courier New">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi22na Postat Iunie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 buna,va multumesc pt raspunsuri.Sora mea termina acum si vrea la snspa,ea este la profil filologie bilingv .Nu vrea sa faca o facultate cu plata,stiti cu ce media poate fi admisa ?LA geografie e pe baza de dosar (admiterea e in august)si in liceu nu are medii mari,dar cred ca ar fi frumos pt ca stie si engleza.La snspa cred ca e bine,e mult mai cautata si de viitor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.